Hírek és aktualitások

Nincs év Superbrands-díj nélkül!

Idén is kiérdemeltük a minősített minőséget jelentő elismerést. Továbbra is a legkiválóbb márkák között a Prímaenergia.

Idén is kiérdemelte vállalatunk a neves elismerést, így örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a független, marketingszakmai és vállalatvezetői szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottság idén is Superbrands elismeréssel díjazta a Prímaenergia kimagasló márkaminőségét és a márkaépítésbe fektetett munkáját.

Magyarországon 2004-ben indult a nemzetközi a program, mára pedig a Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert védjeggyé lett. Sikerét vitathatatlanul jelzi, hogy 2018-ban tizennegyedik alkalommal a legkiválóbb fogyasztói márkák, tizenegyedik alkalommal a legkiválóbb üzleti márkák részesültek díjazásban. A Prímaenergia pedig azon kevés márkák egyike, amely a díj hazai megjelenése óta minden évben elnyerte a Superbrands elismerést.

Ez azt jelenti, hogy a Prímaenergia, mint márka, ismert és elismert a felhasználók körében. Ezen a piaci pozícióján a két évvel ezelőtti névváltása sem változtatott, hiszen vállaltunk immár több mint 25 éve kínálja magas színvonalú szolgáltatásait és termékeit partnereinek, ügyfeleinek, akiknek lojalitása a több évtized alatt csak erősödött.

Nem csoda, hiszen társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a PB-gáz hazai fogyasztóinak magas színvonalú, folyamatos és biztonságos szolgáltatást nyújtson. Mind a fogyasztók életében, mind pedig az üzleti világban rendkívül fontos a minőség, különösen akkor, amikor a piaci verseny egyre kiélezettebb. A minőségi szolgáltatást a Prímaenergia a felhasználói elvárások folyamatos kutatásával, valamint új, hatékonyabb műszaki megoldások alkalmazásával valósítja meg.

A Superbrands-et odaítélő Brand Council független szervezet 1995-ben Nagy-Britanniában jött létre, és ma már világszerte közel 90 országban működik. Azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják. A díj kiosztásáról egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. A díjra pályázni nem lehet, azt márkáktól független bizottság ítéli meg és a díjazott márkák számára annak elnyerése önmagában nem jár kötöttségekkel vagy költségekkel.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00