Hírek és aktualitások

Nem szakadt meg a jó sorozat: ismét Superbrands és Business Superbrands díjakat kapott a Prímaenergia

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegy. Odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 45 tagú, független, marketingszakmai- és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt. Rangját pedig nemcsak a tekintélyes zsűri adja, hanem az is, hogy a címre sem jelentkezni, sem pályázni nem lehet, vagyis tényleg csak az objektív szemmel nézve arra legérdemesebbeknek jár.

Az 1994-ben Nagy-Britanniában, egy népszerű BBC-rádióműsor nyomán indult program 2004 óta van jelen Magyarországon. Vitathatatlan sikerét jelzi, hogy idén már idehaza is tizenötödik alkalommal díjazták a fogyasztói, és tizenkettedik alkalommal az üzleti brandeket. A Prímaenergia azon kevés márkák egyike, amelyek a Superbrands hazai megjelenése óta minden évben részesültek az elismerésben – ráadásul mindkét kategóriában.

Mindez kitűnő visszaigazolása immár 25 éves munkánknak, amely során mindig törekszünk magas színvonalú, folyamatos és biztonságos szolgáltatást nyújtani fogyasztóinknak. Bízunk benne, hogy a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett energia elismeréseként járó díj újabb garanciát jelent mindazoknak, akik a Prímaenergia mellett tették vagy teszik le a voksukat. Azt megígérhetjük, hogy a jövőben is azt szem előtt tartva dolgozunk majd, hogy méltók legyünk az újabb Superbrands és Business Superbrands díjakra – és, ami ennél is fontosabb: ügyfeleink bizalmára. 

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00