Hírek és aktualitások

Nem okoz gondot a bulizók hosszú sora a zuhanyzóban

Archiv: 2014-08-13

Sziget fesztivál, VOLT, Balaton Sound. A nagy nyári zenés fesztiválok közös vonása, hogy a vendégek melegvíz-ellátását a Prímagáz által forgalmazott RINNAI kazánokkal végzik. Évek óta bizonyítják ezek a rendszerek, hogy bírják a terhelést, a bulizók hajnali rohamát.

A most nyitott Sziget Fesztiválon sem kell aggódniuk a bulizóknak, ha mosakodni indulnak, ugyanis a melegvíz-ellátásról a Rinnai professzionális kazánrendszerei gondoskodnak. A kondenzációs kazánok a szabadalmaztatott technológia révén alkalmasak arra, hogy nagy vízmennyiséget szolgáltassanak, és a hőmérséklet rövid idő alatt elérje a megfelelő értéket. Az elmúlt években a nagy zenei fesztiválok mindegyikén a Prímagáz által forgalmazott Rinnai készülékek üzemeltek, és sehol sem volt probléma velük. Idén a Balaton Sound-on és a soproni VOLT fesztiválon is ezek a rendszerek szolgálták ki a fürdési igényt.


A Rinnai kondenzációs készülékek páratlanul magas, 95 százalékos energiahatékonysággal képesek üzemelni. A pontos hőmérséklet-szabályozás hatékonyabb energiafelhasználást eredményez. Jellemző rájuk a zajmentes működés és szinte nulla a károsanyag-kibocsátás. A Rinnai készülékek legnagyobbjai 32 liter/perc melegvíz-termelésre képesek. A fesztiválokon több készülék összekötésével állítanak elő megfelelő mennyiségű vizet.

A kondenzációs készülékek arra is alkalmasak, hogy egy háztartásban vagy intézményben egyszerre több ponton is használják a meleg vizet, mindezt úgy, hogy nem lesz hideg vagy épp forró, ha hirtelen máshol is megnyitják a csapot. Alkalmas kempingekben, vendégházakban való használatra is.

A Prímagáz nemcsak a kazánokkal van jelen a fesztiválokon, hanem a gázpalackokkal is. Miután egy helyen sok ember gyűlik össze, nagyon fontos a biztonság. A kifőzdékben, vendéglátóknál, vattacukrosoknál és még számos helyen használnak melegítésre, főzésre PB-palackokat. A rendezvényekre a 11 kilogrammos töltetsúlyú Gastro Mini palackokat szállítjuk, amelyek teste acélból készül, és gyorscsatlakozóval rendelkezik. Üzemeltetésük rendkívül biztonságos, a szakhatóságok is ennek használatát javasolják.

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00