Hírek és aktualitások

Nélkülünk a palacsinta sem ugyanaz!

Az ország legnagyobb palacsinta fesztiválja idén is elképzelhetetlen a Prímaenergia nélkül, amely segít kisütni a hihetetlenül széles választék minden egyes darabját. Ha pedig a helyszínen lévő standunkon gázpalackot rendel, még ajándékot is kap, amely a kóstolás közben is hasznára válhat. 

A nagy klasszikusoktól, mint a kakaós, a túrós, a fahéjas vagy a baracklekváros, a már kissé extrákon, például a vaníliaöntetes mákoson és a mogyorókrémes-banánoson át egészen az olyan különlegességekig, mint a csipkebogyó lekváros tiramisu krémmel töltött, minden megtalálható – és ami fontosabb, megkóstolható – lesz a kecskeméti Palacsinta Fesztiválon, amelyet április 12. és 14. között immár harmadik alkalommal rendeznek meg.

primaenergia-kecskemeti-palacsintafesztival

Azon kívül, hogy sokaknak bizonyára mindtől összefut a nyál a szájukban, a fentiekben az is közös, hogy az immár hagyományosnak tekinthető rendezvényen egyik sem készülhetne el az esemény főtámogatója, a Prímaenergia nélkül. Idén is az általunk felajánlott PB-gázpalackok segítségével sül majd ugyanis a megannyi finomság a standokon és a palacsintasütő versenyeken is.

Aki ellátogat az ezúttal egy időutazásra is vállalkozó, vendégeit az ’50-es és ’60-as évek Amerikájába repítő ingyenes fesztiválra, valamivel biztosan számolnia kell: alighanem odahaza is sűrűbben kell majd elővennie a palacsintasütőt! Ha ehhez hozzátesszük, hogy a jó idő beköszöntével a kerti grillsütők és a bográcsok sem porosodnak már sokáig, úgy fest, nem árt gondoskodni az energia-utánpótlásról sem.

Szerencsére ezt akár a fesztiválon is megteheti, a Prímaenergia standján ugyanis lehetőség lesz a kínálatunkban megtalálható bármelyik gázpalack megrendelésére. Sőt, érdemes is erre az alkalomra időzíteni a beszerzést, ugyanis a helyszínen minden rendelés mellé egy ötletes, praktikus ajándékot adunk!

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy ügyfeleinknek egy gázpalackkal a vállukon kell majd egyensúlyozni a standok között, hiszen ott helyben csak a rendelést kell leadni munkatársunk segítségével. A palackot egy futárunk szállítja majd ki az előzetes telefonos időpont-egyeztetés után, amikor Önnek a legkényelmesebb. Mi több, fizetni sem szükséges a helyszínen, azt is megtehetik a kiszállításkor, így a fesztiválon bankszámlája adataira sincs szükség.

Legyen tehát a kedvence akár az óriás, a mini, az édes, a sós, a töltött, a habos, a kerek, a szögletes, az amerikai, a vegán vagy épp a mindenmentes, a Prímaenergia segít mindet elkészíteni – az ország legnagyobb palacsinta fesztiválján ugyanúgy, mint az Ön otthonában.

primanergia-palacsintafesztival-kecskemet

A promóció szabályzatát ide kattintva érheti el.

 

 

 

 

 

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00