Hírek és aktualitások

Mostmár online is rendelhet gázt!

A Prímaenergia minden energiáját arra fordítja, hogy a magyarországi PB-gáz felhasználók számára magas színvonalú, folyamatos és biztonságos szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében mind a vállalatok, mind a magánszemélyek részére többféle csatornát is biztosít már a vásárláshoz.

A primaenergia.hu weboldalon a „Gázrendelés” menüpontra (https://www.primaenergia.hu/gazrendeles/) kell kattintani, most már online is leadható gáztöltet-rendelés.

Az online rendeléshez (https://www.primaenergia.hu/gazrendeles/) válassza ki a kívánt gáztöltet-mennyiséget és adja meg irányítószámát, valamint telefonos elérhetőségét!

Prímagázfutárunk a megrendelés leadását követő 24 órán belül felhívja, illetve a kapcsolatfelvételtől számított 10 munkanapon belül kiszállítja megrendelését!

Aki nem szereti internetes vásárlásnál az előre fizetést, annak is ideális megoldás lehet ez a rendelési forma, hiszen nem kell online, előre kifizetnie a gáztöltet ellenértékét. Ezt a Prímagázfutárnál teheti meg, a PB-palack kiszállításakor és annak átvételekor.

 

További kérdéseivel forduljon vevőszolgálatunkhoz a 06-80/45 50 50-es vagy a vevoszolgalat@primaenergia.hu e-mail címen.

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00