Hírek és aktualitások

Most érdemes igazán a PB-gázra szavazni! Otthonfelújítási program 2021

Most érdemes igazán a PB-gázra szavazni!

Felújításon gondolkodik és keresi az ideális fűtési megoldást? Szeretne vegyes tüzelésről egy jóval korszerűbb rendszerre váltani? Bevezetné a gázt, de a környéken nem áll rendelkezésre vezetékes szolgáltatás? Akkor most minden adott ahhoz, hogy a PB-gáz és a Prímaenergia mellett döntsön!

Az idei évtől a gyermeket nevelő családoknak lehetőségük van akár 3 millió forintos otthonfelújítási támogatást igénybe venni, melyből a fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése is megvalósítható. Lássuk, kiknek és miért éri meg minket választani a munkálatokhoz!

Miért a PB-gáz?

  • A közüzemi hálózatoktól független ellátást biztosít;
  • Garantált, állandó és magas fűtőértékkel rendelkezik;
  • Kényelmes, automatizálható energiahordozó;
  • Jól szabályozható, biztonságos megoldás;
  • A fosszilis tüzelőanyagok közül a legkisebb károsanyag-kibocsátással bír.

Miért a Prímaenergia?

  • Több évtizedes tapasztalatunk és országszerte több ezer, sikerrel működtetett rendszerünk garantálja a velünk való együttműködés sikerét;
  • A kapcsolatfelvételtől a felmérésén és a teljes kivitelezésen át a rendszeres karbantartásig minden terhet leveszünk megbízóink válláról;
  • Folyamatosan, rövid határidőkkel gondoskodunk a gázmennyiségek utánpótlásáról, így ügyfelünk nyugodt lehet az állandó ellátás felől.


Milyen megoldásokat javaslunk az otthonfelújítási támogatást igénybe vevőknek?

Tartályos PB-gáz

Egy átlagos családi ház éves fogyasztása a tapasztalatok szerint eléri azt a szintet, ahol már egy telepített tartály számít a leginkább költséghatékony választásnak. Szakembereink a megkeresés után megvizsgálják, hogy az adott területen, a helyi szabályozást is figyelembe véve, milyen műszaki lehetőségek keretei között lehet a rendszert megvalósítani, majd cégünk megteszi az ügyfelünk számára legtöbb előnyt nyújtó kialakításra vonatkozó ajánlatát.

Ez a megoldás különösen jó korszerűsítési lehetőség olyan településeken vagy településrészeken, tanyákon, ahol nem érhető el a vezetékes földgáz, de folyamatosan, megfelelő mennyiségű energiahordozóra van szükség.

Palackcsoport, azaz a PrímaComfort konstrukció

Olyan volumenű energiaigény esetén, amely még nem teszi indokolttá tartály telepítését, cégünk gázpalackok összekapcsolásával létrehozott rendszereit ajánljuk (palackcsoport). Ez kiváló komfortnövelő lehetőség lehet azoknak, akiknek csak időnként (pl. távollét esetén) van szükségük arra, hogy automatizált módon megakadályozzák házuk  lehűlését.

Országos lefedettségű és egyedülálló gázfutár hálózattal a Prímaenergia Zrt. a palack(ok) cseréjét, az adott helyszínre szállítással oldja meg, tovább növelve partnerei kényelmét.

Gázfutárjaink telefonos megrendelés alapján szállítanak palackokat, akár  célzottan is, igazodva megrendelőink igényeihez.

Az otthonfelújítási támogatás részleteiről és feltételeiről az ezen a linken található tájékoztatóban olvashat.

Amennyiben a program segítségével – vagy akár anélkül – a PB-gáz mellett döntene, forduljon hozzánk bizalommal, és helyezzük együtt 21. századi alapokra fűtési rendszerét!

 

 

 

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00