Hírek és aktualitások

Mire jó nyáron a PB-gáz?

A fűtés mellett a PB-gáz egyik legnépszerűbb felhasználási területe a vízmelegítés, amire természetesen nyáron is szükség van, a mosás, fürdés, mosogatás nehezen képzelhető el hideg vízben. A készülékek többsége egy egyszerű fúvókacsere után alkalmas PB-üzemre is.

PB gázpalack

A főzés a PB-gáz másik nagyon jellemző felhasználási módja, többek között azért, mert a fűtőértéke mintegy két és félszerese a földgázénak, ráadásul egyenletesen adja le a hőt. További előny a mobilitás, olyan helyen is lehet PB-vel sütni-főzni, ahol nincs kiépítve vezetékes hálózat. Ezt a szabadtéri fesztiválok pecsenyései, vattacukor vagy kürtőskalács készítői épp úgy kihasználják, mint az otthoni grillezők, tárcsán sütők.

[##CONTACT_FORM##]

Príma Kemping gázpalack

Ebbe a kategóriába tartoznak a Príma Kemping palackok is, amelyek előnye, hogy saját cserehálózatot üzemeltetünk, így az ország mintegy 30 pontján lehet töltöttre váltani a kimerült palackokat. A kemping palack alkalmas főzésre, grillezéshez, de akár gázlámpák működtetéséhez is. Több napos túrákra nem érdemes elindulni nélküle.

PB gázpalack a mezőgazdaságban

Használnak PB-t a mezőgazdaságban is. Gáz tartja melegen a keltetőket, ezzel melegítik a vizet a tőgymosáshoz, fűtik az istállót vagy működtetnek generátorokat. PB-t használnak a forrasztáshoz, a tetőszigetelés olvasztásához is. A kisebb felhasználók különböző méretű palackokat, a nagyobbak palackcsoportokat használnak, míg a legnagyobb tárolási és felhasználási igényekhez tartályos rendszereket telepítünk.

[##CONTACT_FORM##]

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00