Hírek és aktualitások

Különdíj az Év honlapja versenyen

Archiv: 2013-12-13

A primagaz.hu az Ipari web kategóriában különdíjat kapott az Év Honlapja versenyen. A díjak odaítéléséről 14 fős szakmai zsűri döntött. A társaság honlapja idén újult meg, áttekinthetőbb, interaktív lett. A szerkesztők nagy figyelmet fordítottak a modern, esztétikus megjelenésre.

Az Ipari web kategória különdíjasa lett a www.primagaz.hu az Év honlapja szavazáson. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat közös szervezésében létrejött Az Év Honlapja pályázatra idén 333 nevezés érkezett. A pályázókat a lapok tartalma szerint sorolták kategóriákba. A díjakat Varga István, a pályázat alapítója adta át.

Az Év honlapja 2013 www.primagaz.hu Különdíj A Prímagáz weblapja idén újult meg – nyilatkozta a vállalat e-kereskedelmi vezetője. Vecsei László kiemelte, a korábbi statikus oldal dinamikussá, interaktívvá változott. Átszerveztük a szakmai tartalmakat is, ezáltal egyszerűbbé, átláthatóvá váltak az egyes menüpontok. A különböző kategóriák jól elkülönülnek, mindenki könnyen megtalálja az érdeklődésének megfelelő témakört. A fejlesztés során teljesen megújult a dizájn, amellett, hogy megtartotta a Prímagázra jellemző, jól azonosítható színvilágot – mutatta be a fejlesztést a szakértő.

A díjakat 14 fős szakmai zsűri ítélte oda. Az egyes kategóriákban fődíjat, különdíjat és több esetben minőségi díjat osztottak ki. Az értékelés szempontjai között szerepelt a weblap vizuális megjelenése, az, hogy milyen újszerű tartalmi, formai és programozási megoldásokat alkalmaztak a fejlesztők. Szintén értékelték az interaktivitást és az áttekinthetőséget. Fontos szempont volt továbbá a reszponzivitás, vagyis a felhasználó eszközeihez alkalmazkodó rugalmas webdizájn alkalmazása, ami ma már elengedhetetlen feltétele egy jó honlapnak.

Az internet rohamos fejlődése miatt a vállalatoknak újra kell gondolniuk üzleti és kommunikációs stratégiájukat. Már nem elég a tetszetős honlap, nem elég, ha a vállalat csupán kommunikációs eszközként éli meg az internet mindinkább fokozódó nyomását. Merőben új gondolkodásmóddal kell integrálnia üzletvitelébe az internet adta lehetőségeket – vallják az Év Honlapja pályázat szervezői.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00