Hírek és aktualitások

Kifejlesztettük a túrázóknak a Príma Kemping palackot

Archiv: 2013-12-31

A termék kifejlesztése mellett egy új országos cserehálózatot is létrehoztunk, amellyel megoldódik a túrázók régi problémája, a palackok hivatalos újratöltése. Ezentúl mintegy 30 helyen lehet töltöttekre becserélni a kiürült palackokat.

Príma Kemping PB gázpalack

A sátrazás szerelmesei régóta kedvelik a kis méretű palackokat, felhasználják főzésre, melegítésre, kisebb grillezők üzemeltetésére, vagy például gázlámpák táplálására is az éjszakai horgászat során. Az eddig Magyarországon kézen-közön forgalomban lévő túrapalackok újratöltése azonban eddig nem volt teljes körűen megoldott, részben feketetöltés révén juthatott teli palackhoz az utazó, de elterjedtek a sportáruházakban kapható, egyszer használatos, eldobható kispalackok (gázpatronok) is, amelyek azonban nem éppen ökobarát termékek.

A problémák megoldására a Prímagáz kifejlesztette a turisták igényeinek mindenben megfelelő palackot. A 2,7 kilogramm töltőtömegű Príma Kemping palack acélból készült, 2,7 kg PB-gázt tartalmaz és könnyen hordozható. A konstrukció előnye, hogy a termék biztonságosan használható, garantált mennyiségű és minőségű töltetet kap a vevő.

Most az országban mintegy 30 helyen lesz lehetőség a Kemping palackok megvásárlására és becserélésére. Ezt a hálózatot úgy alakítottuk ki, hogy minden megyeszékhelyen, illetve turisztikailag frekventált ponton legyenek elérhető cserepontok.

A palack az okostelefonnal rendelkezőknek megmutatja azt is, hol lehet becserélni. Ehhez elég beolvasni a palástra festett QR-kódot, amely a cserepontok listáját tartalmazó weboldalra vezeti a vásárlót.

A kemping palackok között az üres palack 7.000 forintos áron kapható a PrimaNet.hu online szakáruházban. A szállítási idő általában 1-2 munkanap.

Az üres palackok 2.690 forintos akciós bevezető áron cserélhetők be töltöttekre a cserepontokon, de itt eleve töltötten is lehet vásárolni Príma Kemping palackot. Az akciós ajánlat visszavonásig érvényes.

További információkért hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06-40/45-50-50-es számon, vagy írjon a vevoszolgalat@primagaz.hu címre.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00