Hírek és aktualitások

Jön a teraszfűtők szezonja

Mindenki szeret kint lenni a szabad levegőn, teraszon és kertben, de az év nagy részében korlátozottan élvezhetjük a nyitott terek örömeit. A meleg évszakok ellenére gyakran túlságosan lehűl a levegő ahhoz, hogy kint töltsük az időnket, de ilyekor se mondjunk le a friss levegőről! Szerencsére, a teraszfűtők segítenek az optimális hőmérséklet biztosításában, így tovább élvezhetjük például az esti sütögetéseket vagy sütizős-teázós beszélgetéseket, míg az izzó fűtőelemek rendkívül kellemes atmoszférát teremtenek mind a sötétben, mind a borongós időben – bármikor, bármelyik évszakban.

 

Legyen szó pihenésről, szórakozásról, társasági eseményről, a tavaszi-nyári estéken nem szívesen megy be senki a szabad levegőről a zárt térbe. A teraszfűtők szinte azonnal felmelegítik a levegőt az adott területen, a kellemes meleget ernyőszerűen sugározva – mérettől függően akár 8-10 embernek is elegendő hőt képesek leadni.

A teraszfűtők kezelése egyszerű, a gyújtás piezoelektromos szerkezettel történik, nem szükséges gyufa vagy öngyújtó. Minimum és maximum (4 és 8 kW) között fokozatmentesen állítható hőerősség-szabályzóval szereltek, illetve ezen kívül őrláng funkcióval is rendelkeznek. Energiaellátásukról 11,5 kg-os PB-gázpalack gondoskodik, amely a talpban helyezkedik el. Használhatjuk a Gastro Mini palackokat is, melyeket úgy terveztek, hogy a főzés mellett pontosan illeszkedjenek a teraszfűtők talpába is, ahol kis súlyuk miatt könnyen lehet mozgatni a berendezéseket.

A gázüzemű fűtőberendezés a hőtermeléshez PB-gázból nyeri az energiát. A gyorscsatlakozós palackokat könnyen lehet cserélni, így nincs egy perc kiesés sem. A fűtőszálak magasan állnak, hogy a hő ne érje a palackot, és speciális kialakításuknak köszönhetően hatékonyan befűtik a környezetüket. Könnyű anyagból készülnek, gyakran kerékkel vannak felszerelve, hogy még könnyebben lehessen átmozgatni az igényeknek megfelelően. A teraszfűtők mellett kisebb asztali és fali fűtőtestek is kaphatók, melyek kis helyen is elférnek, de kellő meleget adnak a körülötte vagy alatta ülők számára.

És végül, de nem utolsó sorban természetesen nagyon fontos a megjelenés, hogy a készülék ne csak jól fűtsön és praktikus legyen, hanem ízléses is, jól is illeszkedjen a már meglévő környezethez, bútorokhoz. Teraszfűtők az elegánstól a rusztikusig, inox, fehér, antracit, vagy rattan színekben, formákban is rendelhetők!

Alakítsuk át a kertünket szabadtéri szobává állandóan változó szezonális dekorációval. Válasszuk ki hozzá a számunkra leginkább megfelelő készüléket, és élvezzük a hosszú estéket a friss levegőn!

Nem kell megijednünk, ha üres a palack, országszerte több mint 3000 aktívan működő Prímaenergia cseretelepen cserélhetjük ki az üres palackokat!

Ha nincs rá időnk, természetesen hívhatjuk a Prímagázfutárt helyi tarifával a 06-20/533-3333-as számon, vagy rendeljük meg online a Prímaenergia weboldalán . Ha előrelátóak voltunk, akkor csak vegyük elő a Príma Kuponunkat, hiszen bármelyik pillanatban megérkezhet a futár a cserepalackkal attól függően, hogy milyen időpontot adtunk meg a kupon vásárlásakor.

 

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00