Hírek és aktualitások

Jön a Gastro palackok csúcsszezonja

Archiv: 2015-03-09

A kifejezetten főzéshez fejlesztett palackok természetesen egész évben használhatóak, sokan a mindennapos sütéshez-főzéshez is alkalmazzák. A tavasz közeledtével azonban érezhetően megnő az érdeklődés a Gastro család tagjai iránt, ugyanis kezdődik a grillszezon, és nyitnak a szabadtéri fesztiválok, amelyeken szinte biztosan találkozhatnak a vendégek ezekkel a palackokkal.

Prímagáz Gasztro Maxi és Gasztro Mini palackok

A sütéshez, főzéshez kifejlesztett Gastro palackok tökéletesen kiváltják a hagyományos háztartási PB-gázpalackokat. A Gastro Mini 11 kg-os propán töltetű palackot gyorscsatlakozóval látták el a könnyebb üzembe helyezés érdekében, így egy mozdulattal, biztonságosan lehet cserélni. Népszerű a kerti rendezvényeken a grillsütők, pecsenyesütők, melegítők üzemeltetésére is. Előnye a kis méret, amely könnyű szállítást, mozgatást tesz lehetővé, emiatt a háztartásokban, hétvégi házakban is kedvelt. Nemcsak főzéshez alkalmazható, kialakítása olyan, hogy illeszkedik szinte minden típusú teraszfűtő berendezés testébe is, így jó szolgálatot tesz akkor, ha az összejövetelek a hűvösebb estékbe nyúlnak.

A Gastro Maxi 23 kg-os töltetsúlyú PB-gázpalack, szintén gyorscsatlakozóval. Elsősorban kerti programokhoz, sütéshez, főzéshez ajánlott, ha nagyobb létszámú vendéget kell kiszolgálni, vagy hosszabb ideig működtetik folyamatosan a berendezéseket például fesztiválokon, többnapos rendezvényeken. Büféket, gyorséttermeket üzemeltető vállalkozások részére is hasznos, mert a nagyobb töltősúly miatt ritkábban kell cserélni. Ez a típus a rendezvényszervező, cateringes cégek körében is kedvelt, mert akár egész nap lehet vele főzni, vagy melegen tartani az ételeket.

A Prímagáz idén is megjelenik számos gasztronómiai fesztiválon az új palackokkal.

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00