Hírek és aktualitások

Jön a Gastro palackok csúcsszezonja

Archiv: 2015-03-09

A kifejezetten főzéshez fejlesztett palackok természetesen egész évben használhatóak, sokan a mindennapos sütéshez-főzéshez is alkalmazzák. A tavasz közeledtével azonban érezhetően megnő az érdeklődés a Gastro család tagjai iránt, ugyanis kezdődik a grillszezon, és nyitnak a szabadtéri fesztiválok, amelyeken szinte biztosan találkozhatnak a vendégek ezekkel a palackokkal.

Prímagáz Gasztro Maxi és Gasztro Mini palackok

A sütéshez, főzéshez kifejlesztett Gastro palackok tökéletesen kiváltják a hagyományos háztartási PB-gázpalackokat. A Gastro Mini 11 kg-os propán töltetű palackot gyorscsatlakozóval látták el a könnyebb üzembe helyezés érdekében, így egy mozdulattal, biztonságosan lehet cserélni. Népszerű a kerti rendezvényeken a grillsütők, pecsenyesütők, melegítők üzemeltetésére is. Előnye a kis méret, amely könnyű szállítást, mozgatást tesz lehetővé, emiatt a háztartásokban, hétvégi házakban is kedvelt. Nemcsak főzéshez alkalmazható, kialakítása olyan, hogy illeszkedik szinte minden típusú teraszfűtő berendezés testébe is, így jó szolgálatot tesz akkor, ha az összejövetelek a hűvösebb estékbe nyúlnak.

A Gastro Maxi 23 kg-os töltetsúlyú PB-gázpalack, szintén gyorscsatlakozóval. Elsősorban kerti programokhoz, sütéshez, főzéshez ajánlott, ha nagyobb létszámú vendéget kell kiszolgálni, vagy hosszabb ideig működtetik folyamatosan a berendezéseket például fesztiválokon, többnapos rendezvényeken. Büféket, gyorséttermeket üzemeltető vállalkozások részére is hasznos, mert a nagyobb töltősúly miatt ritkábban kell cserélni. Ez a típus a rendezvényszervező, cateringes cégek körében is kedvelt, mert akár egész nap lehet vele főzni, vagy melegen tartani az ételeket.

A Prímagáz idén is megjelenik számos gasztronómiai fesztiválon az új palackokkal.

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00