Hírek és aktualitások

Itt a gáz, hol a hó?

Archiv: 2015-12-26

Igaz, a nagy fehér pelyhek az ország legtöbb táján néhány óra alatt elolvadtak, de ez már határozott figyelmeztetés, a télre, így ha még nem tettük volna, ideje gondoskodni ennek megfelelő felszerelésekről és persze karácsonyi ajándékokról.

Nem sok hó jutott eddig az országnak, talán csak a Kékestető és Dobogókő környékének lakói élvezhették hosszabb ideig a fehér táj látványát, sík területeken órák alatt elolvadt. Ez a mennyiség nem elég arra, hogy szánkózzunk, vagy hógolyózzunk, arra azonban figyelmeztet, hogy az utolsó utáni pillanatban beszerezzük a havas kellékeket.


[##CONTACT_FORM##]


Télen hangsúlyossá válik a PB-gáz egyik legfontosabb felhasználási területe, a fűtés. Akár gázkonvektorhoz, akár szieszta kályhához, vagy teraszfűtőhöz használjuk, mindenképpen gondoskodni kell arról, hogy rendelkezésre álljon megfelelő mennyiségű tartalék palack. A Prímagáz Hungária Zrt. e-kereskedelmi üzletágához tartozó PrimaNet.hu-n nem csak üres palackokat rendelhetünk meg, hanem akár fűtőberendezés beszerzésében is nagy segítségünkre lehet. A vállalati oldallal egyidőben a PrimaNet online szakáruház is hóba borult, így felkészülten várja vásárlóit a téli időszak alatt is!

Hóba borult a PrimaNet

Ha cserélni szeretnének gázpalackot, akkor a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon tájékozódhatnak a legközelebbi lehetőségről. Korszerű és kényelmes megoldás ilyenkor Príma Gázfutárt hívni, 24 órán belül érkezik a cserepalack, sőt kérésre kollégánk segít abban is, hogy biztonságosan végrehajtsák a szerelést.

Gázpalackok Prímagáz

Ne feledjék: életveszélyt is okozhat, ha a fagyok közepette elfogy a fűtőanyag!

Ha másból nem, a téli csapadékból mindenképpen rá kell jönnünk, hogy gyengén állunk a karácsonyi ajándékok beszerzésével. Aki szeretné elkerülni a tumultust, és inkább webáruházból választ meglepetést, megteheti a www.primanet.hu oldalon. Azok számára, akik még nem találták ki, mivel lepjék meg szeretteiket, tippeket is adunk. Két kategóriát hoztunk létre, amelyekben válogathatnak a fa alá valók közül, az egyikben férfiaknak, a másikban hölgyeknek szóló ajánlatokat böngészhetnek. Az Ajándékötletek férfiaknak és az Ajándékötletek nőknek kategóriában találnak a PrimaNet online szakáruház látogatói ajándékötleteket szeretteiknek. Próbálja ki Ön is! 

Reméljük, hogy Ön is felkészülten, azaz ajándékokkal, gázzal és megfelelő fűtőberendezésekkel vág neki a télnek!

[##CONTACT_FORM##]

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00