Hírek és aktualitások

Ilyen csak nálunk van!

A játékban három nyertes egy-egy disznótort kap tőlünk ajándékba, ahol a Prímaenergia Zrt. nemcsak a disznót és minden hozzávalót biztosítja, de egy sztárfellépőt is, akinek társaságában a szerencsések eltölthetik ezt az emlékezetes napot. A játékosoknak nincs más dolga, mint a megvásárolt PB-palack kódját feltölteni, és ugyanott kiválasztani, kit hívnának meg legszívesebben a disznótorukra. Tóth Verát, Nagy Ferót, vagy éppen Majkát? A játékosok ugyanígy eldönthetik azt is, milyen fajtájú disznót szeretnének vágni. Sőt, kiegészítő játékos programok közül is szemezgethetnek és a legszimpatikusabbat megvalósítjuk!

 Annak sem kell szomorkodnia, aki nem a főnyereményt kapja. Több száz kreatív falinaptár, praktikus edényfogó kesztyűk, kötények, és minden héten egy értékes party üstkészlet vár játékosainkra.

Nem kell hozzá más, a játék ideje alatt, február közepéig venni egy – vagy több – 11,5 kg-os palackot, és feltölteni a www.primadisznotor.hu oldalra. A játék részletes leírása és a szabályzat a fenti oldalon megtalálható.

Ha még nem tudja, melyik az Önhöz legközelebbi Prímaenergia gázcseretelep, akkor az oldalon található keresővel könnyedén megtalálhatja.

Legyen malaca!

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00