Hírek és aktualitások

Hűségprogram – Járjon velünk jól!

A program alapja, hogy minden 10 kg PB-gáz, valamint 20 liter autógáz megvásárlása után 1 db hűségpontot írunk jóvá hűségkártyás partnereinknek. A pontokat összegyűjtve jelentős, akár százezres értékű kedvezményekre válthatják be a PrimaNet.hu online szakáruház különböző termékeinél. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy cseretelepet üzemeltető partnereinknél gyorsan gyűlnek a pontok, így akár rendszeresen élhetnek az épp aktuális kedvezményekkel.

Az árengedménnyel kínált termékek köre időről-időre változik, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a https://extranet.primaenergia.hu oldalra, ahol az aktuális, kedvezménnyel vásárolható termékek listája megtalálható. Az oldalt, illetve a termékeket csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe! A programba regisztrálni oldalunkon keresztül lehet . A regisztrációhoz szükséges azonosító kódját kérje vevőszolgálatunktól a vevoszolgalat@primaenergia.hu email címen! A kód ismeretében hozhatja létre egyéni fiókját. A kedvezményesen megvásárolható eszközök között egyebek mellett rendszeresen megtalálhatók a különböző professzionális BOSCH szerszámgépek, a Barbecook, Fiskars, Gerber, Iweld márkák gépei, szerszámai. A regisztráció a programba természetesen ingyenes, a kedvezmények mértéke pedig minden résztvevőnek egyértelművé teszi: a Prímaenergia gondoskodik partnereiről.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00