Hírek és aktualitások

Hűségprogram – Járjon velünk jól!

A program alapja, hogy minden 10 kg PB-gáz, valamint 20 liter autógáz megvásárlása után 1 db hűségpontot írunk jóvá hűségkártyás partnereinknek. A pontokat összegyűjtve jelentős, akár százezres értékű kedvezményekre válthatják be a PrimaNet.hu online szakáruház különböző termékeinél. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy cseretelepet üzemeltető partnereinknél gyorsan gyűlnek a pontok, így akár rendszeresen élhetnek az épp aktuális kedvezményekkel.

Az árengedménnyel kínált termékek köre időről-időre változik, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a https://extranet.primaenergia.hu oldalra, ahol az aktuális, kedvezménnyel vásárolható termékek listája megtalálható. Az oldalt, illetve a termékeket csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe! A programba regisztrálni oldalunkon keresztül lehet . A regisztrációhoz szükséges azonosító kódját kérje vevőszolgálatunktól a vevoszolgalat@primaenergia.hu email címen! A kód ismeretében hozhatja létre egyéni fiókját. A kedvezményesen megvásárolható eszközök között egyebek mellett rendszeresen megtalálhatók a különböző professzionális BOSCH szerszámgépek, a Barbecook, Fiskars, Gerber, Iweld márkák gépei, szerszámai. A regisztráció a programba természetesen ingyenes, a kedvezmények mértéke pedig minden résztvevőnek egyértelművé teszi: a Prímaenergia gondoskodik partnereiről.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Összesen: Ft
Szolgáltatási pótdíj Ft
Kiszállítás előre egyeztetett időpontban! Fizetendő: Ft

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00

Kapcsolatfelvétel