Hírek és aktualitások

Hűségprogram – figyelünk Partnereinkre!

A program alapja, hogy minden 10 kg PB-gáz és 20 liter LPG megvásárlása után 1 pontot írunk jóvá Partnereink hűségkártyáján. Az így összegyűjtött pontokat a kártyatulajdonosok jelentős vásárlási kedvezményekre válthatják be a PrimaNet.hu online szakáruházban.

Mindig más és más termékkörre adunk kedvezményt, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a https://extranet.primaenergia.hu oldalra, ahol mindig megtekinthető a hűségprogramban kínált termékek aktuális listája, de hűségkártyás partnereinket rendszeres hírlevélben is tájékoztatjuk.

Az oldalt csak regisztrációt követően lehet igénybe venni, az ott szereplő speciális ajánlatok zártkörűek! A regisztrációhoz szükséges azonosító kódot az arra jogosultak vevőszolgálatunktól kaphatnak a vevoszolgalat@primaenergia.hu e-mail címen.

A kedvezményesen megvásárolható eszközök között egyebek mellett rendszeresen megtalálhatók a különböző professzionális BOSCH szerszámgépek, a Barbecook, Fiskars, Gerber, Iweld márkák gépei, szerszámai is. A regisztráció a programba természetesen ingyenes, a kedvezmények mértéke pedig minden résztvevőnek egyértelművé teszi: a Prímaenergia gondoskodik Partnereiről.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00