Hírek és aktualitások

Hűségprogram – figyelünk Partnereinkre!

A program alapja, hogy minden 10 kg PB-gáz és 20 liter LPG megvásárlása után 1 pontot írunk jóvá Partnereink hűségkártyáján. Az így összegyűjtött pontokat a kártyatulajdonosok jelentős vásárlási kedvezményekre válthatják be a PrimaNet.hu online szakáruházban.

Mindig más és más termékkörre adunk kedvezményt, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a https://extranet.primaenergia.hu oldalra, ahol mindig megtekinthető a hűségprogramban kínált termékek aktuális listája, de hűségkártyás partnereinket rendszeres hírlevélben is tájékoztatjuk.

Az oldalt csak regisztrációt követően lehet igénybe venni, az ott szereplő speciális ajánlatok zártkörűek! A regisztrációhoz szükséges azonosító kódot az arra jogosultak vevőszolgálatunktól kaphatnak a vevoszolgalat@primaenergia.hu e-mail címen.

A kedvezményesen megvásárolható eszközök között egyebek mellett rendszeresen megtalálhatók a különböző professzionális BOSCH szerszámgépek, a Barbecook, Fiskars, Gerber, Iweld márkák gépei, szerszámai is. A regisztráció a programba természetesen ingyenes, a kedvezmények mértéke pedig minden résztvevőnek egyértelművé teszi: a Prímaenergia gondoskodik Partnereiről.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Összesen: Ft
Szolgáltatási pótdíj Ft
Kiszállítás előre egyeztetett időpontban! Fizetendő: Ft

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00

Kapcsolatfelvétel