Hírek és aktualitások

Hiánypótló mobil alkalmazás a Prímaenergiától

Noha a PB-gáz továbbra is népszerűségnek örvend, nem született még olyan átfogó gázfelhasználó alkalmazás, amely a földgázhálózattól távol eső fogyasztók energiaellátását lett volna hivatott könnyebbé, kényelmesebbé és kiszámíthatóbbá tenni. Világszerte fejlesztettek már az egyes szolgáltatók valamilyen alkalmazást, de olyan átfogó megoldás eddig még nem született, amelyben ennyi funkció és szolgáltatás helyet kapott volna, jelentős mértékben leegyszerűsítve a gázfelhasználással járó teendőket.

A Prímenergia alkalmazása magában foglalja a Prímagázfutár, az autógázkút- és gázcseretelep-kereső, valamint a Palack Kártya szolgáltatásokat, továbbá egyedülálló gázpalack-szintmérő moduljának köszönhetően kiszámíthatóvá teszi a felhasználást is. Elég mindössze megkoppintani a gázpalackot és pár másodperc alatt az alkalmazás megmondja, hogy mennyi gáz van a palackban!

Az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető, ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók az új törvényi szabályozásnak megfelelően, még a palack kiürülése előtt pár gombnyomással előre megrendeljék gázpalackjukat, amelyet ennek megfelelően a Prímagázfutár házhoz szállít. Az alkalmazás a Palack Kártyáról naprakész információt biztosít, ráadásul az adminisztráció is egyszerűsödik. Emellett segít megtalálni a legközelebbi autógázkutat vagy gázcseretelepet, területre vagy hálózatra lebontva Magyarország teljes területén, majd egy gombnyomással a legrövidebb odavezető út is elérhetővé válik.

Magyarországon több mint 5 millió PB-gázpalack van forgalomban, amelyek nagy részét a Prímaenergia értékesíti, ezért a vállalat számára kiemelten fontos, hogy folyamatos fejlesztései eredményeként innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal támogassa ügyfeleit, akik a környezetkímélő, gazdaságos energiát részesítik előnyben – legyen szó háztartási, vendéglátóipari vagy üzemanyagcélú felhasználásról. A közlekedés szempontjából sem elhanyagolható az autógáz felhasználása, ezzel ugyanis olcsóbban és környezetkímélőbben utazhat anélkül, hogy jelentősen károsítaná környezetét.

Az alternatív energiahordozók közül a propán-bután rendelkezik a legtisztább és legmagasabb fűtőértékkel, az új alkalmazás pedig a vezetékes gázellátással azonos kényelmi szintet biztosít mellé.

Töltse le Android és iOS operációs rendszerekre a Prímaenergia új, ingyenes alkalmazását és próbálja ki már ma!


Android       IOS

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00