Hírek és aktualitások

Frissítve! A házhoz szállítás kényelmes és egyszerű módszer.

Archiv: 2014-06-05

Frissítés!

Akciónkat a nagy sikerre való tekintettel kibővíttettük, így most már nemcsak Zala és Vas megyékben elérhető, hanem Komárom-Esztergom, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád, Somogy, Győr-Moson-Sopron megyékben is. Így most már közel 900 település lakói kapcsolódhatnak be játékunkba. A települések listája letölthető a cikk alatt.

A 06-40-630-430-as telefonszám tárcsázása után, az 1-es menüpontot választva adja meg irányítószámát és a rendszer automatikusan kapcsolja. Személyre szabott kiszolgálás igényei szerint! 

Hívását most ajándék Prímagáz pólóval háláljuk meg!
A promóció kizárólag a promócióban részt vevő irányítószámokról érkező hívások esetén érvényes, a hiánytalanul kitöltött kérdőív palackcserekor történő átadásával! A promóció a készlet erejéig vagy 2014. augusztus 31-ig tart, a résztvevő PrímaGázfutár partnereknél. Kérjük, hivatkozzon a telefonban a promócióra! A résztvevő partnerek, irányítószámok listáját megtalálja itt a cikk alatt. A Prímagáz pólók megtekinthetők webáruházunkban, a PrimaNet-en: Prímagáz pólók

PrímaGázfutár

PrímaGázfutár promóciós települések és irányítószámok uj friss

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00