Hírek és aktualitások

Értékes elismerést kapott a PrimaNet.hu

Archiv:2016-02-26

Az Ország Boltja 2015 verseny Otthon, kert és barkács kategóriájában a minőségi díjazottak között a 3. helyet hoztuk el.

Az Ország Boltja versenyt az Árukereső.hu írja ki évről-évre, immár ötödik alkalommal, és az odaítélt díjak nagyon fontos eleme, egyúttal presztízs értékű számunkra, hogy a döntés szinte 100 százalékban a vásárlók szavazatai alapján születik. A szavazásban csak valódi, az Árukereső.hu-ról egy adott boltba érkező vásárlók vehetnek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelik a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét.

Az Árukereső.hu a globális, a világ nagy tőzsdéin is jegyzett Naspers csoport tagja. Itthon olyan e-kereskedelmi vállalkozások tartoznak hozzájuk, mint a teszvesz, a Vatera, vagy az emag.hu, illetve mall.hu webáruházak, de sokak számára ismert a magyar piacról azóta kivonult OLX márka is, vagy a PayU fizetési szolgáltatás.

Ország Boltja 2015 PrimaNet oklevél

A cég minden évben iparáganként hirdeti meg a versenyt, méghozzá két kategóriában; minőségi és népszerűségi díjakat osztanak. A minőségi díjért a cég filozófiája szerint csak azok indulhatnak, akik eleve részt vesznek a Megbízható bolt programban.

E kérdőívek összesítése alapján ítélik oda a díjakat termékkategóriánként. Az idén több mint ötszáz, gyakran nagyon ismert jelentkező közül az alig 1,5 éves PrimaNet.hu a harmadik helyet hozta el.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott! A jövőben is mindent megteszünk vásárlóink maximális elégedettségéért, és igyekszünk, hogy legközelebb már felállhassunk a dobogó tetejére is!

További pillanatképek az Ország Boltja 2015 gáláról, illetve képek a díjátadóról.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00