Hírek és aktualitások

Érdemes szert tenni a PrimaNet nyomtatott katalógusára!

Archiv: 2015-10-29

A katalógus birtokosai 32 oldalon keresztül kapnak betekintést folyamatosan bővülő kínálatunkból, amivel még nyerhetnek is! Egy 500 Ft-os kuponnal ajándékozzuk meg vásárlóinkat, amelyet 2016. január 31-ig beváltva automatikusan nyereménysorsoláson vehet részt! A Bosch jóvoltából számtalan értékes nyereményt sorsolunk ki azok között, akik az előbb említett időpontig beváltják a katalógus 18. oldalán található kupont.

Több információt ezen a linken talál: https://www.primanet.hu/blog/Bosch-PrimaNet-nyeremenyjatek

A 32 oldalon keresztül 4 fő és a 6 mellékkategóriánk kínálatába nyerhetnek betekintést:

Konyha- főzés

PrimaNeten található 16 alkategóriából álló Konyha - Főzés kínálatunkból egy kis ízelítőt nyerhetnek az olvasók.

Legnépszerűbb kategóriánk a Disznóvágás biztosan felkelti érdeklődését a Disznóvágási szezon közeledtével. Katalógusunkban kiemelt helyet szántunk disznóvágási kellékekre úgy, mint: sertés orrfogó, 5 literes Bonyhádi zsíros bödön, Barbecook füstölő kemence...

Ha a teljes kínálatunkra kíváncsi látogasson el PrimaNet online szakáruházunkba a www.primanet.hu címen.

Fűtés- Melegvíz

Ajánjuk figyelmébe a tél közeledtével fűtőberendezéseink széles választékát. A katalógusban megtalálható teraszfűtők, hőgombák, Siesta kályhák, kondenzációs és kombi gázkazánok, vízmelegítők, gázkonvektorok és melegházfűtők egyszerűen, egy QR kód beolvasásával megtekinthető online szakáruházunkban.

Innentől már csak pár kattintás a vásárlás!

Gázpalackok és gázpatronok

A gázpalackok és gázpatronok szorosan kapcsolódnak a Prímagáz Hungária Zrt. fő tevékenységéhez. Katalógusunkban találhat gyorscsatlakozóval ellátott gázpalackokat gázpatronokat, nyomásszabályozókat, gázszűrőket és sok más terméket.

Kemping

A katalógus kemping kategóriája talán az egyik legnépszerűbb termékekkel a kempingfőzőkkel kezdődik. Két oldalon keresztül mutatjuk be röviden a kategóriát.

Grill

Grillezni ősszel is lehet! Számtalan megoldást kínál grillezéshez is a PrimaNet online szakáruház. Lapozzon a Grill kategóriához, biztos nem fog csalódni! A webáruházunk Grill kategóriájában grill tartozékokat, gázgrilleket, grillező eszközöket, grill tárcsákat, sütőtárcsákat, szabadtéri sütés- főzéshez szükséges eszközöket, faszenes grilleket, grillkocsikat, bográcsokat, lávaköveket, asztali grillezőket, füstölő hordókat, füstölő kemencéket, hordozható grillezőket, grill edényeket, szabadon álló grillezőket és grill takaróponyvákat talál.

Biztonság

A biztonság a téli időszakban még fontosabb. Szén-monoxid érzékelőkön és gázszivárgás vizsgálókon túl számos praktikus terméket talál. Ha valamelyik termék megtetszett, telefonon illetve a QR kód segítségével online meg tudja vásárolni!

Könyvek

Nemcsak szerszámokat vannak raktáron online szakáruházunkban, de van hozzá szakirodalmunk is! Legyen szó szakácskönyvről, kertészeti szakkönyvekről vagy az építkezéshez, felújításhoz kapcsolódó tudásról, esetleg a betonozás rejtelmeiről vagy a medencék kezeléséről, nálunk mindegyikhez talál megfelelő olvasmányt!

Primanet nyomtatott katalógusunk hátoldalán a Prímagáz ajánlása található. Tekintse meg a Prímagáz ajánlatában megtalálható a gyorscsatlakozót, vakanyát, nyomáscsökkentőt, tömítőgyűrűt és sok más hasznos terméket.


Lapozzon bele nyomtatott katalógusunkban! Mindenféleképpen mégéri!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00