Hírek és aktualitások

E-kereskedelmi szövetséghez csatlakozott a Prímagáz

Archiv: 2015-02-18

A belépés is jelzi, hogy legnagyobb hazai PB-gázszolgáltatóként elkötelezettek vagyunk az elektronikus értékesítés iránt, és a továbbiakban is komoly energiát fektetünk ebbe a tevékenységbe. Az egyesület célja a hazai e-kereskedelem hatékony támogatása és képviselete.

Csatlakozási megállapodást írt alá a Prímagáz és a SzEK.org vezetése. A közhasznú egyesület célja, hogy növelje az elektronikus kereskedelem részarányát az összkereskedelmi forgalomban, védje a tisztességes és a magyar jogszabályokat tiszteletben tartó e-kereskedők érdekeit, információcserét folytassanak a tagok, és olyan tudásbázist hozzon létre, amely segíti a csatlakozókat.

Prímaenergia Zrt.

A Prímagáz az utóbbi években nagy energiát fordít arra, hogy a klasszikus, lakossági PB-gázforgalmazó szerepét kibővítse, és számos területen többletet nyújtson a vásárlók számára. Ehhez az új értékesítési csatornákat is használjuk, mint például az e-kereskedelmet. Az elmúlt két évben megújult központi weboldalunk, a www.primagaz.hu és létrejöttek a tematikus oldalak, amelyek egy-egy speciális tevékenységhez kapcsolódnak. Ilyen például a www.autogazkutkereso.hu, a www.gazcseretelepkereso.hu, vagy a www.gazfutar.hu. Egy éve indult a PrimaNet.hu online szakáruház, amellyel jelentősen bővült a társaság által forgalmazott termékek palettája. Nagyon fontosnak tartjuk a minőséget és a megbízhatóságot. A weboldalt úgy építettük fel, hogy mindenki mielőbb megtalálja, amit keres, ha pedig nincs konkrét elképzelése, akkor leírásokkal, véleményekkel segítjük a döntését. A legtöbb terméket a saját bázisunkon raktározzuk, így a szállítási idő minimális.

PrimaNet online szakáruház


Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink minősége tovább javuljon, ezért csatlakoztunk a SzEK.org szakmai szervezethez. Az Egyesület tanácsadással, fórumokkal, érdekképviselettel segíti a tagokat, valamint segít abban, hogy jó partneri kapcsolatok alakuljanak ki. A tagság által tudomást szerezhetünk továbbá egy-egy érdekes fejlesztésről, újításról, leendő jogszabályi változásokról, trendekről. Köztudott, hogy az e-kereskedelem hatékonyságának feltétele az állandó tanulás, tapasztalatszerzés, hiszen dinamikusan fejlődő eszközökön – számítógépeken, mobiltelefonokon, tableteken – zajlik az értékesítés, ráadásul a jogi, pénzügyi környezet változásaihoz is alkalmazkodni kell. A tagság erre is remek lehetőséget ad. Az egyesületnek jelenleg 232 cég és 14 magánszemély a tagja.

Szek.org - Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület

„Nagyon örülök, hogy a Prímagáz csatlakozott hozzánk. Meggyőződésem, hogy az együttműködésünk mindkét szervezetnek hasznára válik. A Prímagáz jó példa arra, hogy az e-kereskedelembe ma már minden meghatározó gazdasági szereplőnek be lehet és be is kell lépnie és ezt a csatornát be kell illeszteniük a meglevő struktúráikba” – nyilatkozta a csatlakozás kapcsán dr. Ormós Zoltán a SZEK.org elnöke.

A SzEK.org üzemelteti a „Vedd a neten” weboldalt, amely egy webshopokat minősítő rendszer. Csak az kaphatja meg a Vedd a neten védjegyet, amely oldal megbízható, a tulajdonosi háttere tisztázott, a reklamációk kezelése gördülékeny. A PrimaNet.hu tavaly május óta rendelkezik a „Vedd a neten” védjeggyel, valamint az árukereso.hu által kiállított „Megbízható” bolt jelvénnyel is.
Vedd a neten!
Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00