Hírek és aktualitások

CSOK-osoknak is megoldás a palackcsoport

Izgatott várakozás előzte meg a Családok Otthonteremtési Kedvezménye program kiírását, sok gyermekes család ebben látja az esélyt arra, hogy saját házat építsenek. A kedvezményes kölcsön, valamint a vissza nem térítendő támogatás nemcsak lakásvásárlásra vehető igénybe, hanem új családi házas ingatlan építésére olyan telken, amely részben közművesített.

CSOK-osoknak is megoldás a palackcsoport!

Ilyenkor természetesen meg kell oldani a többi mellett a fűtést, vízmelegítést, főzést, amelyhez energiára van szükség. Miután nem áll rendelkezésre földgáz, kiváló alternatíva lehet a palackcsoport használata. A Prímaenergia megoldását kifejezetten olyan otthonok igényeire szabtuk, amelyekben közepes mennyiségű gázfelhasználásra van szükség havonta, ahol gyakran kellene a palackokat cserélgetni, ugyanakkor még nem érdemes gáztartályt telepíteni. Tapasztalataink szerint a palackcsoport azoknak ideális, akik 50-70 m2 alapterületű házban élnek.

Miért előnyös a palackcsoport?

Először is, mert csak a valóban elfogyasztott mennyiség után kell fizetni. Nincs alapdíj, sem rejtett költségek. Nem szükséges gyakran cserélgetni a palackokat, akár egy hónapra is elég lehet a mennyiség. Olyan helyekre ajánljuk, ahol a havi gázfelhasználás meghaladja a 40 kilogrammot.

Hogyan működik?

A palackcsoport két, vagy négy, egyenként 25 kilogrammos palack összekötésével jön létre. A Príma Comfort típusú palackokat kifejezetten erre a célra fejlesztettük ki. Propángázt tartalmaznak, aminek az az előnye, hogy extrém hidegben is tökéletesen ki lehet nyerni a teljes mennyiséget. A palackok egy váltószelephez csatlakoznak, a megoldás lényege, hogy ha az egyik palack kiürül, akkor gyorsan lehessen váltani a következő telire. A váltó lehet kézi, vagy automata, utóbbi csak négypalackos rendszer esetén rendelhető.


További előnyök

Nem kell külön hatósági engedélyt kérni hozzá és telepítési díja olcsóbb, mint a nagyobb tartályoké.


A palackcsoportok típusai:

• PrímaComfort Mini: egy palackcsoportos rendszer (2 db 25 kg-os propán töltetű palack)
• PrímaComfort Midi: két palackcsoportos rendszer kézi váltóval (4 db 25 kg-os propán palack)
• PrímaComfort Maxi: két palackcsoportos rendszer automata váltóval (4 db 25 kg-os propán palack)

Vevőszolgálatunk elérhetősége:

Telefon: +36-80/45-50-50 (helyi tarifával hívható)
E-mail: vevoszolgalat@primaenergia.hu


Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00