Hírek és aktualitások

Bővült a Prímagáz és az OMV közös autógázkút hálózata

Archiv: 2013-12-31

Országosan már 15 olyan OMV kút üzemel, ahol Prímagáz autógázt is tankolhatnak az utazók. A cég tájékoztatása szerint további 12 állomáson zajlik a telepítés. Az autópályák közül az M1-esen, az M3-ason, az M5-ösön, illetve az M0-ás autóúton is újabb állomásoknál nyílnak LPG-kutak a közeljövőben.

Stratégiai együttműködés keretében bővíti LPG-hálózatát a Prímagáz, az OMV kutaknál nyílnak újabb autógázos állomások. A már működő kutak listáját a www.autogazkutkereso.hu weboldalon is megtalálják, a keresőt folyamatosan frissítjük.

A közelmúltban megnyitott állomások közül 3 Pest megyében, 2-2 Budapesten és Győr-Moson-Sopronban, 1-1 pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg, Baranya, Bács-Kiskun, Tolna, Zala, Komárom-Esztergom, Jász-Nagykun, és Fejér megyében üzemel.

A további bővítés során előtérbe kerülnek az autópályák, autóutak. Pest megyében az M0-ás autóút 19. kilométerénél létesítünk LPG-kutat, az M1-es, M3-as és M5-ös sztrádákon 2-2 állomás kialakítása zajlik. Ezeken kívül Balatonlellén, Szentendrén és a főváros XVII. kerületében, valamint Csepelen is telepítünk új állomásokat.

Ha ezeket átadjuk, akkor már 27 OMV kútnál lehet a Prímagáz termékét tankolni. A stratégiai együttműködés kialakításakor fontos szempont volt, hogy olyan partnert válasszunk, amelynél a kiszolgálás és a már meglévő infrastruktúra is magas színvonalú.

Autógáz (LPG)

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00