Hírek és aktualitások

Ajvárral hódított a Balatonnál a strandkommandó

Archiv: 2015-07-25

Mint minden napos hétvégén, a strandkommandó ezúttal is négy fürdőhelyen kínálta a finom grillfalatokat fűszerekkel. Bemutatták a Barbecook sütőit, és ajándékkuponokat adtak azoknak, akik a helyszíneken regisztráltak a PrimaNet.hu online szakáruházba. A következő hétvégén Pécsett, Érden, Balatonföldváron és Siklóson találkozhatnak a strandolók a csinos hoszteszekkel.

Csinos Prímagáz hostessek

Sikeres hétvégét zárt a Prímagáz és a Podravka közös strandkommandója. Szombaton már korán elkezdtek gyülekezni az emberek a siófoki és balatonfüredi strandokon, jól látszott, hogy sokan vízpartra vágynak a nagy melegben. Többen azonnal észrevették a kóstolási lehetőséget, ebben sokat segített, hogy forgalmas helyszínen állították fel a standokat, de a sütés illata is sokakat csábított.

Prímagáz & Podravka strandkommandó
A Podravka vendégcsalogató falatjaiért sokan gyűlnek a stand köré. Az ajvárt általában ismerik, használják is főzéshez, de még nekik is tudtak meglepetést okozni az olajos hallal elkevert 
ajvárral. Az ajvárt grillezett csirkemellel is kínálták, így az is szívesen kóstolta, aki nem szereti a halat. A gyermekek kedvence a tonhalpástétom volt, többször is visszajártak újabb falatokért. A hoszteszek felhívták a vendégek figyelmét a PrimaNet.hu webáruházban kapható Barbecook grillsütőre, amelyet praktikusnak találtak a vendégek.

A négy helyszín közül (Siófok Nagy strand, Újhelyi és Sóstói strand, illetve Balatonfüred) az Újhelyi strandon volt a legnagyobb érdeklődés, a lányok itt találkoztak a legtöbb családos, gyermekes vendéggel, akik az ételek mellett a PrimaNet webáruház iránt is érdeklődtek. A hölgyek figyelmét a konyhai eszközök keltették fel, az urak a grillekkel ismerkedtek.

Azok sem maradtak ki a jóból, akik nem járultak a standokhoz, a hoszteszek az elkészített finomságokkal körbejártak, és a napozókat is megkínálták. Mindenki lehetőséget kapott, hogy regisztráljon a PrimaNet.hu online szakáruházba. Akik így tettek, kuponokat kaptak, amelyekkel minden héten más árucikkeket vásárolhatnak kedvezménnyel a webáruházban.

Július 26-án, szombaton 10-14 óra között Balatonföldváron, a Kelet Strandon, a siklósi Aquaparkban, Pécsett az Orfű Aquaparkban, valamint Érden a Thermál Hotel Ligetben várható a Prímagáz-Podravka srandkommandó felbukkanása.

További információk elérhetők a Prímagáz Facebook oldalán, vagy itt, ezen a linken: https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_nyari_strand_kampany

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00