Hírek és aktualitások

Ajándék bögre a Príma Kupon beváltásakor!

Ajándék bögre a Príma Kupon beváltásakor!

Válassza a Príma Kupont PB-gázpalack cseréjéhez és most garantáltan ajándékba kap egy bögrét! Prímagázfutárunk ingyen viszi házhoz PB-gázpalackját, a postán vásárolt Príma Kupon beváltásakor pedig még ajándék bögrét is kap!

Ha 2018. október 15. és december 15. között a postán Príma Kupon vásárlásával rendeli meg a feltöltött PB-gázpalackot, a kupon beváltásakor (a feltöltött palack átadásakor) a Prímaenergia megajándékozza egy bögrével is!*

A Príma Kupon 1 db 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltet megvásárlását igazoló, annak ingyenes kiszállítására jogosító utalvány. Érvényességi ideje megvásárlástól számítva 365 nap.

A bármely postán vagy mobilpostán elérhető Príma Kupon megvásárlásával a Prímagázfutár ingyen házhoz szállítja a feltöltött 11,5 kg-os PB-gázpalackot a kívánt időpontban a megadott címre. 

primakupon-ajandek-bogre

A vásárlás folyamata:

 1.  Vásároljon Príma Kupont bármely postán vagy mobilpostán! Ne felejtse átadni ÉnPostám kártyáját, mert 100 Ft-onként 1 hűségpontot gyűjthet Príma Kupon vásárlásával! Nézze megITT hol található az Önhöz legközelebbi posta!
 2.  Vásárláskor adja meg telefonszámát és a vásárolt cserepalack kiszállítási helyének irányítószámát!
 3. A Prímagázfutárunk 24 órán belül (munkaidőben 8 és 16 óra között) felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont és hely egyeztetése érdekében.
 4. A Prímagázfutár ezt követően a leegyeztetett időpontban (H-P: 8 és 16 óra között) és helyszínre díjmentesen kiszállítja a feltöltött cserepalackot, amelyet a Príma Kupon egyik példányának átadásával tud átvenni. 

A Príma Kupon a gáztöltet megvásárolására vonatkozik, amennyiben nem rendelkezik üres 11,5 kg-os palacktesttel, a palack árát átvételkor a Prímagázfutárnál tudja kiegyenlíteni.

A Príma Kupon előnyei:

 • A kényelmi szolgáltatás keretében a cseretöltet a kívánt címre és időpontban kerül kiszállításra, Önnek nem kell külön elmennie a palackért és hazacipelnie.
 • A kupon ára tartalmazza a PB-gáztöltet árát, az ingyenes házhozszállítást. 
 • Az ország bármely postáján és mobilpostáján megvásárolható a Príma Kupon.
 • A Prímagázfutár aktuális szolgáltatási területét megtekintheti a www.primakupon.hu oldalon, vagy arról az ingyenesen hívható 06-80-45-50-50 számon érdeklődhet.
 • A Príma Kupon felhasználási ideje 365 nap, a megvásárolt kuponok a teljes érvényességi időn belül beválthatók és ráadásul a megvásárlást követően az esetleges gázáremelés sem terheli Önt.
 • A Príma Kupon minden olyan ügyfelünk számára ideális, akinek nehézséget okoz a kiürült PB-gázpalack cseréje, vagy egyszerűen csak egy kényelmes és gyors megoldást keres.
 • A Príma Kupon akár ajándékba is adható, a kiszállítási időpontot és címet Ön határozza meg.
 • Cégek esetében nincs szükség készpénzállomány fenntartására az átvevőhelyeken.


További információért kattintson IDE! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, a Príma Kuponnal megrendelt, 2018.10.15.-12.15. között kiszállított 11,5 kg-s PB-gázpalacktöltet vásárlása esetén. 

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00