Hírek és aktualitások

A téli időszakban is pénztárcakímélő az autógáz

Az ajándékvásárlás miatt egyébként is vékonyabb pénztárcát kíván az LPG, ugyanis az autógáz ára sokkal kevésbé terheli használóit. Magyarországon már mintegy 780 töltőállomáson vételezhetnek üzemanyagot az autósok. Az LPG átlagára 210 forint.

Az autógázkút-keresőn nemcsak a legközelebbi autógázkutat tudjuk kiválasztani, de hálózatok szerint is szűrhetjük a találatokat. Az autógázkút-hálózatról elmondható, hogy nagyrészt egységes sűrűségű, így senkinek sem kell attól tartania, hogy nem jut el időben az autógázhoz. A keresőt célszerű már az utazások megszervezésekor is használni.

Autógáz télen

Az autógáz ára eltérő lehet a kutaknál. A legalacsonyabb ár az országban 155, a legmagasabb pedig 268 forint volt, egy liter autógáz átlagosan 210 forintba kerül. A környező országokban is hasonló árakkal találkozunk. Szlovéniában 0,6 euró (188 forint), Montenegróban 0,65 euró (204 forint) az átlagár. A szerbeknél 70 dínárért (180 forint), a horvátoknál pedig 4 kunáért (164 forint) tankolhatunk. Európában a legolcsóbban Fehéroroszországban autózhatunk LPG-vel, ott 99 forint egy liter, de Ukrajnában is csak 132 forintnyi hrivnya. Ausztriában 207, Németországban 187 forintos átlagáron juthatunk hozzá az autógázhoz, ami mindenütt lényegesen olcsóbb, mint a gázolaj vagy a benzin.

Kellemes autózást és alacsony LPG árakat kívánunk Önnek!

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00