Hírek és aktualitások

A jó vendéglátás titka

Tudta, hogy a palackos PB-gáz nemcsak a háztartások konyháiban vagy nyaralókban használható? A turisztikai és vendéglátó-ipari vállalkozások számára a mobil főzőeszközök, flambírozó berendezések, sütők, grillek, füstölők, égőfejek, perzselők leghatékonyabb mobil energiaforrása.

Nélkülözhetetlen a szezonális kínálatban is, disznóvágáshoz, pattogatott kukorica, vattacukor, kürtőskalács, lángos, gyros, grillcsirke, forralt bor, sült gesztenye készítéséhez. Számtalan finomság készül propán-bután palackokkal a ligetben, a sportpályánál, a vízparton, a búcsúban és a fesztiválokon egyaránt.

Kifejezetten a vendéglátó-ipari vállalkozások számára fejlesztette ki a Prímaenegria a Gastro Mini és Gastro Maxi gázpalackokat.

Gastro Mini: könnyű, de erős

A propángázt tartalmazó, 11 kilogrammos töltetsúlyú Gastro Mini palack gyors megoldás kisebb társaságok kiszolgálására. Kompakt kialakítása révén a legtöbb gázos grillsütőhöz csatlakoztatható. Közkedvelt megoldás, hiszen a gyorsan elkészülő étel folyamatossá teszi a felszolgálást. A palacktípus nagy előnye, hogy kicsi, könnyen mozgatható, illetve szállítható. Ráadásul propán töltete maradéktalanul kinyerhető a palackból, ami hideg időben nagy előny a többi megoldással szemben.

Rendelés, további információk

Gastro Maxi: nagy, de tartós

A PB-gázt tartalmazó 23 kilogramm töltetsúlyú Gastro Maxi palack nagyobb létszámú vendég kiszolgálása esetén ideális – legyen az akár szabadtéri fogadás, családi nap, vagy esküvő. Ezekkel a palackokkal hosszabb távon, akár több napos rendezvényeken is nagy gázbiztonság érhető el. Fűtőértéke mintegy 2,5-szer nagyobb a földgázénál, és az energiatartalma nem ingadozik. Nemcsak kitelepülésekhez ajánlott, hanem olyan büfékhez, vendéglőkbe is, ahol fixen telepített eszközökön dolgoznak.

Rendelés, további információk

Mobil energia, mozgóbüfékhez

A Gastro palackokon gyorscsatlakozó található, amellyel a csere gyorsan, kényelmesen elvégezhető, nem akadályozza a kiszolgálást, sütés-főzést. A gyorscsatlakozó kezelése nem igényel szakértelmet.

Vendéglátás alatt nemcsak a főzést, melegen tartást értjük. Szintén a HORECA-szektor kedvence a teraszfűtő, amelyhez nem szükséges új palackot beszerezni, a 11,5 kilogrammos PB-palackkal vagy a Gastro Mini palackkal is egyaránt üzemeltethető, így a hűvösebb idő sem hat negatívan a vendéglátásra.

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00