Hírek és aktualitások

A gázcseretelepek üzemeltetésének előnyei

Vegyük sorra, miért érdemes gázcseretelepet üzemeltetni. Ha valaki már jelenleg is működtet egy kis-vállalkozást, annak jó lehetőség arra, hogy bővítse tevékenységi körét, ezáltal eggyel több okuk legyen az embereknek felkeresni. Kezdő vállalkozók számára azért jó lehetőség, mert minimális alaptőkével el lehet kezdeni és a tároló telepítése sem igényel befektetést, ezt a Prímagáz Hungária Zrt. elvégzi.


[##CONTACT_FORM##]


Miután a PB-gáz sok helyen nélkülözhetetlen a mindennapi élethez, működéshez, a gázcseretelep üzemeltetése hosszú távú, biztos bevételi forrást jelent. Természetesen a vállalkozás beindítása előtt célszerű felmérni az igényeket az adott területen.

A gázcseretelep üzemeltetője sosem lesz egyedül a vállalkozásával, szerződött partnerként a Prímagáz végig segíti, megosztja vele a szakmai tudást, tapasztalatokat, és gondoskodik arról, hogy a saját eszközeivel támogassa a telepen a gáz értékesítését, hiszen ez közös érdekük.

Az újonnan nyíló cseretelep elérhető lesz a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon, így az ország bármely szegletéből rákereshetnek azok, akik épp a környéken járnak. A cseretelepnek jól megközelíthető helyen kell lennie, ez alapfeltétel ahhoz, hogy el tudjanak menni a palackokért a vásárlók. A szerződött partnernek fix nyitvatartási időt kell vállalnia, hogy kiszámítható legyen a tevékenysége.

A gázcseretelep üzemeltetéséhez a fizikai feltételeken kívül szakképzettség is szükséges, amit egy OKJ-s tanfolyamon lehet elsajátítani. A tanfolyamon a résztvevők elsajátítják a biztonságos kezeléshez szükséges ismereteket. A gázcseretelep üzemeltetője csak vállalkozó, vagy vállalkozás lehet. Ha egyéni vállalkozó működteti, akkor pontosan meg kell határozni a tevékenységi kört a vállalkozás beindításakor. Az induláskor természetesen szükség van szakhatósági engedélyekre.

A Prímagáz Hungária Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy aki gázcseretelep üzemeltetésével foglalkozik, annak biztos hátteret nyújtson és teljes mértékben elégedettek legyenek munkájával.

[##CONTACT_FORM##]

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00