Hírek és aktualitások

A fesztiválok PB-gáz szolgáltatója

A legnagyobb hazai fesztiváloknak idén a Prímaenergia a hivatalos PB-gáz beszállítója! Legyen az a VOLT, a Balaton Sound vagy a Sziget, a nagyszabású rendezvényeken az ínycsiklandó finomságokhoz biztos, hogy Príma-palackot használnak majd!


A Prímaenergia a - kínálatában található, különböző speciális - palackok fejlesztésekor mindvégig szem előtt tartja, hogy azok használata, cseréje az adott felhasználásnak megfelelően a lehető legkönnyebb és legegyszerűbb legyen. Jellegzetes példa erre a kifejezetten sütés-főzésre, illetve a vendéglátó szektor számára kidolgozott Gastro palackcsalád – beleértve a Gastro Mini és Gastro Maxi palackokat is, amelyek a VOLT-Balaton Sound-Sziget rendezvénysorozat cateringjét is biztosítják.

A PB-gáz alkalmazása évszaktól függetlenül még a legmelegebb hónapokban is nélkülözhetetlen – kifejezetten a fesztiválok, kültéri rendezvények esetében, hiszen a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja az energiaszükséglet biztosításának! Nemcsak az ételekre, vagy egyéb finomságokra (vattacukor, főtt vagy pattogatott kukorica) érdemes gondolni, hanem a meleg vízre és a hűvös estéken kellemes klímát adó hőgombákra is, nem beszélve az áramgenerátorokról. 

A Prímaenergia évről évre kiemelten támogatja az egyes szabadtéri rendezvényeket, gasztronómiai fesztiválokat PB-palackokkal, hogy könnyen elérhetővé tegye az egyik legszükségesebb kelléket, a tiszta és biztonságos energiát.

További kérdéssel vagy megrendeléssel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot ismert elérhetőségeinken!

Gázrendelés

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00