Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Autógáz

LPG – Nagy gázzal vezethet

Autógáz

Autója üzemanyagköltsége akár 30-40 %-kal is csökkenthető, ha autógázzal üzemelteti. Emellett a környezetet is védi, sőt, a motor élettartama is nő.

Az LPG-vel működő járművekkel ma már nyugodtan elindulhatunk vidékre, vagy akár külföldre is. Az autógáz kúthálózat sűrűsége miatt nem kell attól tartanunk, hogy kifogy az üzemanyag, mielőtt elérnénk a következő töltőállomásig. Országszerte már közel 400 helyen találhatunk úgynevezett LPG-kutat.

Az autógáz (LPG) jobb: a pénztárcájának - a környezetnek - az autójának!

Gyorsan megtérül az autógáz ára

A gázüzeműre alakítás egyszeri költségei akár 1-1,5 év alatt megtérülhetnek, függően attól, hogy mennyit használja autóját. A továbbiakban már tiszta nyereség LPG-vel autózni. Ez a befektetés akkor is megéri, ha később eladja az autóját. Az LPG átalakító beszerelése olyan extra, amellyel többet ér az autója a piacon. Használja hát ezt az olcsóbb üzemanyagforrást!

Autógáz

Érdekli, hogyan és mennyit spórolhat az autógáz használatával? Olvasson tovább a www.primaautogaz.hu oldalon! >>

Mélygarázs

Tökéletesebb égés, tiszta levegő

Az ipar mellett a másik legjelentősebb légszennyezés-forrás a járművek kipufogógáza. A környezetszennyezés visszaszorításában úttörő szerepe van a gáz felhasználásának a közlekedésben. Bár Európában már igen elterjedt a gázautózás – Olaszországban és Hollandiában a benzinüzemű autók több mint fele kettős üzemű –, hazánkban még nem használtuk ki kellőképpen ezt a lehetőséget.

Használjon Ön is autógázt és spóroljon a költségeken! Tovább a www.primaautogaz.hu oldalra >>

Keresse meg az önhöz legközelebbi autógázkutat a www.autogazkutkereso.hu weboldalon vagy töltse le új mobil alkalmazásunkat, így útközben is egyszerűen tájékozódhat!