Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Új internetes kiskereskedelmi üzletág a piacvezető PB-gázszolgáltatónál

Portfolióbővítés a Prímagáznál (*2016. májusától: Prímaenergia)

Bővítette tevékenységi körét a Prímagáz, a vállalat az online kereskedelemben kíván erős pozíciókat szerezni a most elindított PrímaNet webshoppal. Az internetes áruházban több ezer főzési, barkácsolási és egyéb iparcikk található, tehát nemcsak a gázpalackok és kiegészítőik között lehet válogatni. A felhasználók külön keresési opcióként megjelölhetik, ha kizárólag a magyar termékek iránt érdeklődnek.

A hagyományos értékesítési csatornákon kívül az internetes kereskedelmet is megkezdtük Magyarországon – nyilatkozta a Prímagáz e-kereskedelmi vezetője. Vecsei László kiemelte, a webshop indításával a társaság egyúttal olyan szegmensekben is megkezdi az értékesítést, amelyekben eddig nem volt jelen. A PrímaNet webáruház több ezer cikkel indult, a termékek köre a közeljövőben is folyamatosan bővül.

Néhány főbb kategória: elektromos- és kéziszerszámok, háztartási és konyhai eszközök, műszaki könyvek, hősugárzók, teraszfűtők, gázkazánok, Siesta kályhák, beépíthető főzőlapok, pecsenyesütők, grillezők, munkaruházat, elsősegély-felszerelések, szénmonoxidmérők is megtalálhatók a kínálatban.

Vecsei László közölte, a fejlesztés a legmodernebb informatikai megoldásokkal készült, így a keresés is sokféle szempont szerint végezhető – a menüben például azt is megjelölhetjük, ha kizárólag a magyar termékek iránt érdeklődünk. A termékek ár vagy név szerint, illetve a kínálatba kerülés dátuma vagy a jótállás ideje alapján is rendezhetők.

A kiszállítás minden esetben futárszolgálattal történik. Mivel a termékek nagy része már raktáron van, a vevő általában 2-3 munkanap alatt megkapja a rendelését. Ez különösen fontos a karácsonyi bevásárlási roham idején. A fizetés kártyás tranzakcióval, vagy utánvéttel történhet, de folyamatosan bővítik a lehetőségeket.

A nyitáskor rendkívüli akciókat hirdet a Prímagáz, de rendszeresen várják majd kedvezményekkel a látogatókat – hangoztatta a vezető.

További megjelenések a témában:

1. http://hvg.hu/kkv/20131218_Webshopot_indit_a_Primagaz
  2. http://sg.hu/cikkek/102113/online-is-vehetunk-gazpalackot
  3. http://www.penzcentrum.hu/tech/igy_elne_tul_a_rezsicsokkentest_a_primagaz.1038660.html
  4. http://hirek.prim.hu/cikk/2013/12/27/a_rezsicsokkentes_miatt_webshopot_inditott_a_primagaz
  5. http://energiainfo.hu/cikk/online_erosit_a_primagaz.31228.html
  6. http://magyartarsashaz.hu/2013/12/18/primagazwebshopot-inditott-a-primagaz/