Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Arany középút a palackcsoport

Mindig elég PB-gáz áll rendelkezésre, mégsem kell a cseretelepre járni. Ez nem találós kérdés, hanem a palackcsoport rendszer jellemzője.

Korábban a PB-gázfogyasztó csak két lehetőség közül választhatott: vagy gyakori palackcserével fedezte energiaszükségletét, tartályt telepíttetett. A felhasználók igényeihez igazodva újszerű megoldást fejlesztett ki a Prímagáz Zrt.

A palackcsoport azoknak ideális, akik több gázt fogyasztanak, mint kb. 40 kg/hó, de nem annyit, hogy megérné tartályos megoldásra váltani.

A rendszer több, egyenként 25 kilogrammos palack sorba kötését jelenti, így 50 vagy 100 kilogramm PB-gázt is tárolhatnak 2 vagy 4 palackos rendszerekben. A palackokat magasnyomású tömlők kötik össze, ezek egy váltószelepben futnak össze, amely lehet automata, vagy kézi vezérlésű. Erről a pontról vezetik el a gázt a fogyasztóhoz. A váltószelep gondoskodik arról, hogy ne legyen gázkimaradás akkor sem, ha az egyik palackcsoportból éppen kifogy a PB-gáz.

A megoldás gazdasági előnye, hogy nem kell egy telepített eszköz bérleti díját megfizetni, valamint a cseretelepre sem kell elmenni, az elfogyasztott mennyiség pótlását telefonon megrendelhetik, és 24 órán belül házhoz is szállítja a Prímagáz gázfutár szolgáltatása.

Használjon Ön is PB palackcsoportot!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!