Príma Kupon

Válassza a gázpalackcsere legkényelmesebb módját

Szolgáltatás bemutatása

Vásárlási útmutató

A Príma Kupont több, mint 200 hírlapárusító ponton (Relay, Inmedio és egyéb újságos üzletekben), valamint a fizetési pont hálózatában több, mint 17.000 helyen vásárolhatja meg.

1. Nézze meg, hol található az Önhöz a legközelebbi Príma Kupon árusító pont és vásároljon Príma Kupont! 

2. Az értékesítő helyen mindössze a telefonszámát (amelyen Ön elérhető és értesíteni tudjuk) és kiszállítás helyének irányítószámát kell megadnia. Ekkor az értékesítő leellenőrzi, hogy a megadott ponton elérhető-e a Prímagázfutár-szolgáltatás. Amennyiben a szolgáltatás biztosított, az értékesítő rögzíti az irányítószámot, valamint a hozzá tartozó telefonszámot. Ezen adatok megadása kötelező, az irányítószám és a telefonszám hiányában a tranzakció nem hajtható végre. 

A rendelt palacktöltet ellenértékének kifizetését követően az értékesítő helytől a Príma Kupont 2 példányban kinyomtatva kapja meg, mely átvételével a Vásárló elfogadja a szolgáltatásra vonatkozó és mindenkor érvényben lévő Príma Kupon Általános Szerződési Feltételek

3. A Prímagázfutárunk 24 órán belül (munkaidőben 8 és 16 óra között) felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont és hely egyeztetése érdekében.

4. A Prímagázfutár ezt követően a leegyeztetett időpontban (H-P: 8 és 16 óra között) és helyszínre díjmentesen kiszállítja a feltöltött cserepalackot, amelyet a Príma Kupon egyik példányának átadásával tud átvenni. 

A Príma Kupon a gáztöltet megvásárolására vonatkozik, amennyiben nem rendelkezik üres 10,9 kg-os palacktesttel, a palack árát átvételkor a Prímagázfutárnál tudja kiegyenlíteni.

Mikor és hol használható?

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00