Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Bővült a Prímagáz és az OMV közös autógázkút hálózata

Bővült a magyarországi autógázkút-hálózat, miután az OMV és a Prímagáz együttműködésében újabb töltőállomások nyíltak.

Archiv: 2013-12-31

Országosan már 15 olyan OMV kút üzemel, ahol Prímagáz autógázt is tankolhatnak az utazók. A cég tájékoztatása szerint további 12 állomáson zajlik a telepítés. Az autópályák közül az M1-esen, az M3-ason, az M5-ösön, illetve az M0-ás autóúton is újabb állomásoknál nyílnak LPG-kutak a közeljövőben.

Stratégiai együttműködés keretében bővíti LPG-hálózatát a Prímagáz, az OMV kutaknál nyílnak újabb autógázos állomások. A már működő kutak listáját a www.autogazkutkereso.hu weboldalon is megtalálják, a keresőt folyamatosan frissítjük.

A közelmúltban megnyitott állomások közül 3 Pest megyében, 2-2 Budapesten és Győr-Moson-Sopronban, 1-1 pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg, Baranya, Bács-Kiskun, Tolna, Zala, Komárom-Esztergom, Jász-Nagykun, és Fejér megyében üzemel.

A további bővítés során előtérbe kerülnek az autópályák, autóutak. Pest megyében az M0-ás autóút 19. kilométerénél létesítünk LPG-kutat, az M1-es, M3-as és M5-ös sztrádákon 2-2 állomás kialakítása zajlik. Ezeken kívül Balatonlellén, Szentendrén és a főváros XVII. kerületében, valamint Csepelen is telepítünk új állomásokat.

Ha ezeket átadjuk, akkor már 27 OMV kútnál lehet a Prímagáz termékét tankolni. A stratégiai együttműködés kialakításakor fontos szempont volt, hogy olyan partnert válasszunk, amelynél a kiszolgálás és a már meglévő infrastruktúra is magas színvonalú.

Autógáz (LPG)