Hírek és aktualitások

Vendéglátáshoz speciális palackokat ajánlunk

Gastro mini: kicsi, de erős

A Gastro Mini palack 11 kilogrammos töltetsúlyú, inkább az otthoni sütés-főzésre, vagy kisebb társaságok kiszolgálására alkalmas, propángázt tartalmaz. A Mini palack nagy előnye, hogy a grillezéshez is ideális, alacsony kialakítása miatt a legtöbb gázos grillsütőhöz csatlakoztatható. A gázzal működő grillkészülékek kedveltek a sütögető társaságok körében. Gyorsan elkészül az étel, folyamatosan kiszolgálható nagyobb létszámú vendég is. Ennek a palacktípusnak az az előnye, hogy kicsi, könnyen mozgatható, illetve szállítható.

Gastro Mini gázpalack

A propán töltet akkor is ideális, ha hidegben használjuk, amikor a PB-gáz térfogata, így a nyomása lecsökken. A propán maradéktalanul kinyerhető a palackból, ami nagy előny például disznóvágáskor, amikor kisebb tragédiával érne fel, ha pörzsölés közben akadna el a gázáramlás.

Gastro Maxival még tovább tart

A Gastro Maxi palackok 23 kilogramm töltetsúlyúak, PB-gázt tartalmaznak, alkalmasak arra, hogy nagyobb társaságnak is főzzenek, grillezzenek velük. Ha láttunk már szabadtéri fogadást, esküvőt, ahol a nagy üstöket alulról gázláng melegítette, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy Gastro Maxival dolgoztak. Ezekkel a palackokkal hosszabb távon, akár több napos rendezvényeken is nagy gázbiztonság érhető el. Egyenletesen lehet dolgozni vele, mert a fűtőértéke mintegy 2,5-szer nagyobb a földgázénál, és az energiatartalma nem ingadozik. Nemcsak kitelepülésekhez ajánlott, hanem olyan büfékhez, vendéglőkbe is, ahol fixen telepített eszközökön dolgoznak.

Gastro Maxi 23 kg

A Gastro palackokat gyorscsatlakozóval láttuk el, amellyel a csere gyorsan, kényelmesen elvégezhető, nem akadályozza a kiszolgálást, sütés-főzést. A gyorscsatlakozó kezelése nem igényel szakértelmet.

A vendéglátás nem csak az ételek elkészítéséből áll, a Gastro palackok akkor is jó szolgálatot tesznek, ha az idő hidegebbre fordul. Ne csak arra gondoljunk, hogy beköszönt az ősz, akár nyáron is előfordulnak hűvösebb esték. Ekkor a teraszfűtőkkel érhetjük el, hogy a vendégek ne meneküljenek hanyatt-homlok, hanem továbbra is kellemesen érezzék magukat. A Gastro Mini palackot úgy méretezték, hogy a legtöbb teraszfűtő talpába illeszkedik. Kis súlya miatt a szerkezetek könnyen mozgathatók.

Tekintse meg teljes gázpalack kínálatunkat! >>



Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00