Hírek és aktualitások

Új palackkal és cserehálózattal készülünk a túraszezonra

Új fejlesztésű palackjaink 2,7 kilogramm töltetsúlyúak, így könnyen hordozhatók, de nem fogynak ki túl hamar. A palack nemcsak a kirándulók, hanem például a fuvarozók, kamionosok kedvelt eszköze is. Korábban a palackok cseréje nehézkes volt, de tavaly egy 30 pontból álló, országos cserehálózatot alakítottunk ki.

Prímagáz Príma Kemping turista PB gázpalack

A Prímagáz Príma Kemping turista PB gázpalackja online is megvásárolható a PrimaNet online szakáruházban.

A kempingpalack szinte nélkülözhetetlen a kempingezőknek,túrázóknak, kirándulóknak, vadászoknak, halászoknak, kéményseprőknek, bádogosoknak, kamionosoknak és mindazoknak, akik többnapos útra indulnak, vagy munkájukhoz szükség van, akár csak ideiglenesen is PB gázra. Alkalmas étel melegítésére vagy főzésre, kisebb grillkészülék üzemeltetésére, de megfelelő kiegészítőkkel fűtésre, világításra, például gázlámpák működtetésére is felhasználható, és jó szolgálatot tesz éjszakai horgászatok alkalmával is.

Korábban problémát okozott, hogy nehézkes volt a palackok cseréje, tavaly óta azonban 30 cserepont várja a vásárlókat országszerte. A kijelölt pontok jellemzően a megyeszékhelyeken működnek, illetve a turisztikai szempontból forgalmas helyeken, például a Balaton és a Velencei tó környékén. Arról, hogy pontosan merre találhatók ilyen telepek, a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon kaphatnak információt, de aki rendelkezik okostelefonnal, az a palack hátuljára festett QR-kód beolvasásával azonnal megtudhatja, hol a legközelebbi hely, ahol kicserélik a palackot. Töltetlen kempingpalackot rendelhet online is, webáruházunkból.

Prímagáz Príma Kemping turista PB gázpalack

A Príma Kemping palack környezetkímélő megoldás, ugyanis a korábbi ellátási problémák miatt sokan egyszer használatos minipalackokat, tubusokat vásároltak, amelyeket aztán nem szabályosan semmisítettek meg, hanem eldobálták a természetben, ha kiürült.

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00