Hírek és aktualitások

Teljes gázzal az elégedett vevőkért – 2016-ban is

Miután tudjuk, hogy sok területen a PB-gáz létfontosságú energiahordozó, és sok esetben szó szerint szükséges a mindennapi élethez, ezért az ellátás biztonságát tekintjük az egyik legfontosabb célnak.

Palack csere - Prímagáz

Országos szinten mintegy 3000 gázcseretelep üzemeltetőjével állunk szerződésben, ami annyit jelent, hogy az ország szinte minden településén megtalálhatók a Prímagáz termékei. Partnereink számára előírás, hogy a cseretelepek közúton jól megközelíthetők legyenek, fix időpontokban tartsanak nyitva, valamint feltűnő logó, zászló hívja fel rájuk a figyelmet. (Kisebb településeken a cseretelepek magánházaknál, kisvállalkozóknál is működhetnek.)

Az ellátás biztonsága mellett továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a műszaki megbízhatóságra. A becserélt palackokat ellenőrzött körülmények között töltjük újra, műszeres nyomásszabályozással, így a vevő biztos lehet benne, hogy mindig egységes minőséget használhat. Töltéskor ellenőrizzük a palack állapotát, csatlakozóját is. Az előírt időközönként elvégezzük a nyomáspróbát, csak olyan palackot forgalmazunk, amely biztonságos minősítést kap.

A lakossági felhasználók mellett idén is kiemelt figyelmet fordítunk a közösségi események támogatására. Számos főzőversenyen, gasztronómiai fesztiválon, szabadtéri eseményen találkozhatnak idén is a Prímagáz palackjaival.

Prímagáz rendezvény

A PB-palackok palettája – igazodva a fogyasztói igényekhez – nemrégiben tovább bővült, idén is figyelünk a túrázókra, kempingezőkre, akiknek a Príma Kemping palackot ajánljuk. Ez a megoldás praktikus, könnyen hordozható, és nagyon sokrétű felhasználásra ad lehetőséget. (Fűtőkészülékek üzemeltetése, főzés, minigrill, gázlámpa energiaellátása).

A túrázókon kívül is sokan használnak olyan berendezéseket, amelyek Prímagáz palackos gázzal üzemelnek. Egyre bővül azoknak a termékeknek a köre, amelyeket célszerű és gazdaságos propánnal, vagy PB-gázzal üzemeltetni.

[##CONTACT_FORM##]

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00