Hírek és aktualitások

Társadalmi felelősségvállalás

Archiv:2012-01-02

Nem volt ez másként 2011-ben sem. A tavalyi évben is jelentős összegű adományt és nagy számban ingyenes gázpalackokat adtunk az arra rászorulóknak.Összesen 2,5 millió forinttal támogattuk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet, az SOS Gyermekfalut, az Adra-Vitium Esélyegyenlőség Alapítványt, a Cukorbetegek Gyógyításáért Alapítványt és a Reménysugár a beteg gyermekekért Alapítványt.

Mindemellett összesen 537 gázpalackot biztosítottunk különböző rendezvényekre és helyszínekre, amelyek összértéke jelen kiskereskedelmi áron szintén meghaladja a 2,5 millió forintot. Ilyen rendezvény volt 2011-ben többek között a Böllérverseny, a Fánkfesztivál, a Trapp-Nap, A Rotto kupa, a Strudli fesztivál, a Szegedi Halfesztivál, ugyanitt egy paprikafesztivál, a Haluskafesztivál, Mártonnapi vigasságok, tűzoltónap, tavaszköszöntő, sportmajális, fogathajtó verseny, több gyermeknap és falunap, motorostalálkozók, főző- és sütőversenyek, lovasnapok, borfesztiválok és -versenyek, stb. Természetesen szintén palackokkal támogattuk a katasztrófavédelmi szervezetek munkáját is.

Bár lehetőségeink, forrásaink végesek, 2012-ben és az azt követő években is mindent megteszünk, hogy ne kelljen elutasítanunk a hozzánk fordulókat, ha munkájuk, kezdeményezésük támogatásra érdemes. Legyen szó pénz- vagy palackadományról, igyekszünk megtenni mindent, amit a köz és a társadalom az ország legnagyobb PB-forgalmazójától elvár.

Szirmai Zoltán vezérigazgató

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00