Hírek és aktualitások

Prímagáz-Podravka strandkommandó: irány a Balaton és a Velencei tó

Archiv: 2014-07-07

Három vidéki és egy fővárosi strandon kóstolhatták hétvégén a vendégek a Prímagáz és a Podravka közös akciójában a grillezett finomságokat. Hoszteszeink kínálták a közönséget a Barbecook grillsütőin készített ételekkel. Akik a hétvégén regisztráltak a helyszíneken a PrimaNet.hu online szakáruházba, azok a finom falatok mellé kedvezményre jogosító kuponokat is kaptak. Az akció újabb négy helyszínen folytatódik a hétvégén, ezúttal a Balaton és a Velencei tó partján.

A múlt hetinél is nagyobb érdeklődés kísérte a Prímagáz és a Podravka közös akcióját. Hoszteszeink ezúttal is négy strandon várták a vendégeket, a nyíregyházi Aquarius élményfürdő, a debreceni Aquaticum, a miskolctapolcai fürdő és a fővárosi Római strand közönsége bizonyosodhatott meg arról, mit tudnak a Barbecook grillek, ha értő kezek forgatják a húst. A sikerhez természetesen szükség volt a Podravka fűszereire is.

A látogatók, a hoszteszeknél lévő tableteken regisztrálhattak a PrimaNet.hu online szakáruházba. Akik a strandokon jelentkeztek, azok külön ajándékot kaptak, egyedi kupongyűjteményhez jutottak. A kuponokkal minden héten egyre több és több terméket vásárolhatnak kedvezményes áron. 


A promóció folytatódik, július 12-én a Balaton és a Velencei tó környéki strandokra látogatunk. Balatonbogláron a Platán strandon, Velencén a szabadstrandon, Siófokon a Polgármesteri Hivatal strandján, valamint Keszthelyen a városi strandon várunk mindenkit szeretettel.

További információk a rendezvényről: 

  1. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_nyari_strand_kampany 
  2. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_strandkommando_elso_resz
  3. http://pbgazbiztonsag.blog.hu/2014/07/04/finomsagokkal_es_akciokkal_varunk_mindenkit_egesz_nyaron
  4. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_strandkommando_masodik_resz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00