Hírek és aktualitások

Prímagáz palackokkal üzemel a jégsimító gép

Archiv: 2015-02-10

Együttműködési megállapodást kötött cégünk a Városligeti Műjégpálya üzemeltetőjével, így a Prímagáz is tesz azért, hogy a korcsolyázók kellemes körülmények között mozoghassanak. Az egyenetlen jégfelületet időről-időre rendbe kell hozni, ehhez egy Rolba jégsimító traktort használnak. (Ilyen berendezést láthatunk a jégkorong mérkőzések szünetében is.) A jégsimító berendezés a Prímagáz 12 kilogrammos palackjaival üzemel. Miután nagy teljesítményre van szükség, egy szezonban – amely általában 120 napos – a gép akár 800 palackot is elfogyaszt.

Prímagáz a műjégpályán

A jégpályán általában kétóránként kell végigsiklania a szerkezetnek, és kiegyengetnie a felületet, hogy a korcsolyázók gyorsan és zökkenőmentesen haladhassanak. A műjégpálya üzemeltetője idén váltott beszállítóként a Prímagázra, ennek oka lehet az előnyös szerződési konstrukció, de az is, hogy a cégünk motorikus gázpalackjai 12 kilogrammosak, szemben a versenytársak 11 kilós kiszerelésével, így kevésbé gyakran kell megállni a csere miatt.

A Prímagáz Hungária Zrt. nemcsak a jégsimító üzemeltetésében működik közre, munkaruhákkal is elláttuk a pálya dolgozóit, és időszakos rendezvényekhez is mi biztosítjuk a gázellátást, például a teraszfűtőkbe is mi szállítjuk a palackokat.

Kellemes korcsolyázást kíván a Prímagáz Hungária Zrt!

[##CONTACT_FORM##]

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00