Hírek és aktualitások

Nincsenek nyári fesztiválok Prímagáz nélkül

Archiv:2015-07-01

Több típusú palackot forgalmazunk, a vendéglátósok a főzéshez, a fesztiválvendégek a vízmelegítéshez, az építők, logisztikai ellátók a targoncákhoz is PB-gázt használnak.
Kizárólagos megállapodást kötött a Prímagáz a legnagyobb hazai szabadtéri fesztiválok szervezőjével a palackos gáz szolgáltatására. Ennek értelmében a Sziget fesztiválon és a legnépszerűbb szabadtéri rendezvényeken találkozhattok velünk, ott leszünk a VOLT-on, a Balaton Soundon és a B.My.Lake-en is.
A Szigeten a vendéglátósok Gastro Mini palackokkal melegíthetik, süthetik az ételt. A Gastro Mini palack propánt tartalmaz, 11 kilogrammos a töltetsúlya, kis mérete miatt könnyen mozgatható a szűkebb vendéglátó bódékban is. Ha kifogy, a beépített gyorscsatlakozóval késedelem nélkül lehet cserélni. Ugyanez a palack alkalmas a legtöbb teraszfűtő üzemeltetésére is.
A szállítmányozáshoz, valamint a színpadok építéséhez, bontásához használt targoncák 12 kg-os, Prímagáz motorikus palackokkal üzemelnek. A „szigetelők” számára az együttműködés leginkább kézzel fogható előnye, hogy a fürdéshez Rinnai vízmelegítő rendszert használnak, amelyeket Comfort Maxi palackokból látunk el energiával. A Rinnai már bevált megoldás a Szigeten, jól bírja a fesztiválozók rohamát. Előnye, hogy akár 1 Celsius fokos tartományban is állítható a hőfok és akkor sem változik a vízhőmérséklet, ha egyszerre több csapot nyitnak ki, vagy zárnak el.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00