Hírek és aktualitások

Mi adjuk az energiát a programokhoz

Cegléd első nyárindító rendezvényével, a Laskafesztivállal nyitottuk meg hivatalosan is az idei gasztrofesztivál-szezont!  A 2018. június 8-9-10-én megrendezett, ízlelőbimbókat kényeztető eseményen a Prímaenergia PB-gázpalackjaival készültek a finomságok, sőt az egyik legkiemelkedőbb programhoz, a laska-főzőversenyhez természetesen mi biztosítottuk a PB-gáz palackokat. A sütésben-főzésben élenjáró Prímaenergia PB-palackok helyt álltak a gázzsámolyok nagyüzemű működtetésében, így sikerrel zárult az esemény. Standunkon pedig palackozott vízzel és további ajándékokkal kedveskedtünk a résztvevőknek a nagy hőségben.

Ezt követően az év egyik kiemelkedő poroszlói rendezvényén jártunk, június 23-án a Kakasfesztivál főzőversenyéhez adtuk a gázt. Az egész napos sokadalom, kóstolás, folklór kavalkád közepette is nagy sikerrel népszerűsítettük a Prímaenergia termékeit és szolgáltatásait.

Mindazonáltal, nincs nyár lecsó nélkül, így a sok éves jó viszony eredményeként idén sem hiányozhatunk az augusztus 23-25. között zajló Esztári lecsófesztiválról. Esztár községben ennek a különleges és családias hangulatú, nagyon kulturált gasztronómiai élmény-eseménynek évről-évre növekszik a látogatottsága. Idén immár hetedik alkalommal fűtünk be a lecsós üstök alá. A sátrunkat, ahogy eddig, most is érdemes felkeresni, hiszen mindig ötletes ajándékokat osztunk a résztvevőknek!

A PB-gáz mindig és mindenhol rendelkezésre áll, használata évszaktól független, így nem csak télen, a zord hidegben, hanem a legmelegebb hónapokban is tiszta és biztonságos energiát biztosít még ott is, ahol a többi energiaforrás már elérhetetlen. Éppen ezért kitelepüléseken, fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken a lehető legrugalmasabb megoldást a propán-bután jelent – legyen szó bármilyen felhasználási területről. A Prímaenergia akár speciális igényeket is kielégítő palackjait úgy fejlesztette, hogy használatuk, cseréjük a lehető legkönnyebb és legegyszerűbb legyen.

Behozhatatlan előnye a PB-gáznak, hogy egyenletes, magas hőteljesítményt ad le, nagyjából 2,5-szer magasabb a fűtőértéke, mint a földgázé, ezáltal kiszámíthatóbb és pontosabb vele a sütés-főzés, kifejezetten, ha nagyszámú vendégnek vagy hullámokban érkező tömegnek készül étel. De nemcsak tűzhelyek, gázzsámolyok üzemeltetésére alkalmas, mosogatáshoz vízforralásra is igen gyors megoldás. Mivel a gáz nagyon tisztán ég, olyan helyeken is alkalmazható, ahol fontos, hogy a vendégek ne legyenek kitéve kellemetlen szagoknak, füstnek, ami például faszenes grillezés során gyakran megzavarja a jelenlévőket.

A nyár és az ősz folyamán további gasztrofesztiválokon találkozhattok még velünk országszerte. Érdemes mindig felkeresni a Prímaenergia standját, hiszen mindig tartogatunk meglepetést is a látogatóknak!

 

 

 

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00