Hírek és aktualitások

Idén nyáron ez lesz a kedvenc sorozatod!

Készítsétek a grilleket, jönnek az idei nyár legjobb tippjei!

Gasztrovideó-sorozatot indított a Prímaenergia annak érdekében, hogy megismertesse és népszerűsítse a szabadtéri sütés-főzést.  A 7 részes sorozat állandó vendége a közkedvelt gasztroblogger, Smarta és  Magos Zoltán, a Capriccio Lakásétterem séfje.

A sorozatban a két grillszakértő szuper recepteket oszt meg, illetve számos tippet, ötletet ad a kültéri kulináris élmények biztos sikeréhez. Nem csupán grillételeket készítenek, hanem bográcsot és paellasütőt is használnak – így aztán tényleg mindenki megtalálja a fogára valót!

Paellasütő

Ehhez először is érdemes megnézni mindent, amit tudni érdemes a gázgrillről! Ha eddig még nem tettétek meg, akkor ideje elővenni a grillt, felkészülni egy teli gázpalackkal és belevágni a nyár egyik legjobb közösségi gasztrotevékenységébe! Smarta és Magos Zoltán séf összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat azoknak, akik még csak most ismerkednek ezzel a műfajjal.

Vasárnapi ebéd egyenesen a grillről? Egy hétvégi komplett nagyebédet nem csak a konyhában, hanem a teraszon, egy gázgrill segítségével is el lehet készíteni. Sőt, a videón látható (és a videó alatt kirészletezett) menüsor húsimádóknak és vegáknak is egyaránt feledhetetlen!

Természetesen, nem maradhat el a grillezés forradalma sem, amely új, kifinomult módszereket hozott, ilyen a barbecue! Lássunk egy tökéletes omlós BBQ-oldalas-receptet coleslow salátával! Ezt a receptet mindenki imádja, szaftos, omlós és semmivel sem összetéveszthető az íze. Láthatunk egy remek példát a hús pácolásához és kapunk néhány BBQ-tippet is! 

És ez még csak a kezdet, további izgalmas részek várhatók, kövessétek Smarta YouTube-csatornáját és a Prímaenergia Facebook-oldalát!

Hogy miért válassz gázgrillt? Nem kell kivárni, mire parázs lesz a tűzből, holtbiztos, tiszta, kényelmes, gyors, alkalmas BBQ-hoz, nem kell lemondani a füstös ízvilágról, szinte bármit elkészíthetünk rajta, és nem utolsó sorban igen gazdaságos!

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00