Hírek és aktualitások

Filmsztárok lettek a Prímagáz vevőtalálkozó vendégei

Archiv: 2014-06-08

Immár hagyomány, hogy a Prímagáz évről évre vendégül látja kiemelt ügyfeleit. Az idei vevőtalálkozón a filmezés, a mozi világába kalauzoltuk el mintegy száz meghívott vendégünket. Az etyeki Korda Filmparkban kezdődött a program, amely Közép-Kelet-Európa első filmes látogatóközpontja.

Korda Filmpark

Itt forgatták többek között a Hellboy (Pokolfajzat) című filmet, vagy a Borgiák sorozatot, Jeremy Irons főszereplésével. Az üdvözlőitalok után sminkes és maszkmesteri bemutató következett. Aki nem ijedt meg a sebek látványától, az maga is kaphatott, természetesen abszolút fájdalommentesen.

Prímagáz Korda Filmpark smink

A vevőtalálkozó összes képe megtekinthető Google+ oldalunkon (direkt link lent), vagy a képre kattintva

A bemutatót követően két csoportra váltunk, az egyik csapat egy New York-i utcán találta magát, a másik a reneszánsz Rómában. A két díszletben a résztvevők nemcsak gyönyörködhettek, hanem aktív részeseivé váltak egy filmforgatásnak, amelynek központi témája az időutazás volt. Profi operatőr kamerája előtt, rendező utasításai alapján ismerkedtünk meg a színészmesterség alapjaival. A mintegy másfél órás forgatás után megnéztük a kiállítást, amelyen a filmezés hőskorából származó kellékek, relikviák sorakoztak. Megismerkedtünk néhány filmes trükkel, kulisszatitokkal, megtudtuk például, hogyan tesz láthatatlanná tárgyakat, embereket a green box technika.

Prímagáz Korda Filmpark

A vevőtalálkozó összes képe megtekinthető Google+ oldalunkon (direkt link lent), vagy a képre kattintva


A filmparkból a Rókusfalvy birtokra vezetett utunk, ahol finom svédasztalos ebéd és borkóstoló várt ránk. Szirmai Zoltán vezérigazgató rövid beszédében a meghívott vendégeknek megköszönte az eddigi sikeres együttműködést.

Prímagáz Rókusfalvy Birtok

A vevőtalálkozó összes képe megtekinthető Google+ oldalunkon (direkt link lent), vagy a képre kattintva

Az ebéd végére még maradt egy meglepetés, ugyanis amíg falatoztunk, addig elkészültek az utómunkálatok a Korda filmparkban forgatott kisfilmeken, és meg is nézhettük, van-e esélyünk Hollywoodban a színészi pályára.

Prímagáz vevőtalálkozó 2014 Etyek – Reneszánsz


Prímagáz vevőtalálkozó 2014 Etyek - New York

A Prímagáz Vevőtalálkozó 2014 Etyek rendezvényről készült összes kép megtekinthető a Prímagáz vállalati Google+ oldalán, itt: https://plus.google.com/photos/113871978564836358410/albums/6021470264166121633

A videók pedig megtekinthetők a Prímagáz vállalati YouTube csatornáján:

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00