Hírek és aktualitások

Csaknem 3000 Prímaenergia cseretelep működik már

Szinte minden településen találunk Prímaenergia gázcseretelepet, ha az országot járjuk. A közelmúltban névváltoztatás történt, így lassan már a Prímaenergia nevet és logót keressük a gázcseretelepeken. Ez a névcsere azonban a kiszolgálás minőségét nem érinti. Cseretelepeinken fix nyitva tartási időre számíthatnak a vevők, csak olyan vállalkozókkal kötünk szerződést, akik garantálják, hogy a telepet közúton jól megközelíthető helyen üzemeltetik, és messziről is jól látható helyre kiteszik a Prímaenergia logót, zászlót.

Gázcseretelepek országszerte

Országszerte közel 3000 gázcseretelep működik. Ezeken a pontokon a háztartási gázpalackok minden típusát lehet cserélni. A területi elosztásra jellemző, hogy Borsod-Abaúj-Zemplénben üzemel a legtöbb gázcseretelepünk, szám szerint 324. Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú Bihar, valamint Bács-Kiskun megyékben is a legnagyobb lefedettségre számíthatnak vevőink.

A cseretelepek sűrűségét befolyásolja az adott országrész területe, valamint az egyéb energiellátási lehetőségek (pl. földgáz) rendelkezésre állása.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00