Hírek és aktualitások

Benevezett a Prímagáz az Év Honlapja 2015 versenyre

Archiv: 2015-10-29

Három különböző kategóriában is indult az Év honlapja Versenyen a Prímagáz. A PrimaNet.hu online szakáruház az E-kereskedelem kategóriában, a Tartályosgáz.hu a B2B oldalak között, míg a Gázfutár.hu a Szolgáltatás kategóriában versenyzik. Az online szakáruház alig 1,5 éves elindulása óta már nyert egy 3. helyezést Otthon, kert és barkács kategóriában az Ország Boltja 2015 versenyen, reméljük, itt is sikeres lesz majd. A B2B (business to business, vagyis céges felhasználók számára készített) weboldalak között a Tartályosgáz.hu oldallal neveztünk.

A tartalyosgaz.hu oldalunk, mint a neve is mutatja, elsősorban a nagyobb gázfelhasználóknak ad segítséget és tájékoztatást. A felhasználók az oldalon olvashatnak egy általános leírást a tartályos gázról, a tartályos PB gáz típusairól, jogi szabályozásokról és biztonsági előírásokról, illetve a különböző felhasználási területiről. Amennyiben a látogatók szeretnének tartályos PB-gázt használni, egy űrlap segítségével tudják felvenni a kapcsolatot cégünkkel.

A ,,Szolgáltatás" kategóriában a Gázfutár.hu oldalunkkal szeretnénk sikert elérni. Ez az oldal magánszemélyeknek szól – bár nem csak ők használhatják – és a Prímagáz közkedvelt Gázfutár szolgáltatását népszerűsíti, arról nyújt információkat. Ezen kívül különböző gázpalack típusokról is találnak a látogatók leírást.

A weboldalakat összesen 25 kategóriában díjazzák. A 14. éve meghirdetett verseny az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerés, a döntést, hogy az egyes kategóriákban idén ki vigye el a díjat egy 15 fős, ismert marketingszakemberekből álló zsűri hozza meg, de a közönségdíjat – ami nekünk még értékesebb – kizárólag a Facebook-on szavazók véleménye alapján ítélik oda.

Ezen a linken érhető el a szavazás: https://www.facebook.com/evhonlapja/app_199542980213999

(megjegyzés: csak Firefox és Chrome böngészővel és asztali gépen lehet szavazni)

Bízunk benne, hogy a vásárlók kényelméért és tájékoztatásáért, a minél jobb kiszolgálásért tett erőfeszítéseink weboldalaink külsején, működésén is megmutatkoznak, és sikerül velük begyűjtenünk ezt a rangos szakmai elismerést.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00