Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Ismét elnyerte a Superbrands díjat a Prímaenergia

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat idén tizenharmadik alkalommal, a Business Superbrands díjakat pedig tizedik alkalommal ítélte oda cégünknek. Két évvel ezelőtti névváltozásunk óta már kétszeres díjazottak vagyunk. A Prímaenergia így továbbra is büszkén viseli ezeket a védjegyeket.

A Superbrands nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a márkák szakmai és pénzügyi előszűrése után, a bizottság értékelése 2017-ban is kiegészült a GfK Hungaria Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A társaság minden energiáját arra fordítja, hogy a PB-gáz hazai fogyasztóinak magas színvonalú, folyamatos és biztonságos szolgáltatást nyújtson. A minőségi szolgáltatást a Prímaenergia a felhasználói elvárások folyamatos kutatásával, valamint új, hatékonyabb műszaki megoldások alkalmazásával valósítja meg.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.