Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Több ezer termékkel elindult a PrímaNet webáruház

Elindult a PrímaNet.hu, az online műszaki webáruházunk! Az internetes áruházban több ezer főzési, barkácsolási és egyéb iparcikk található, tehát nemcsak gázpalackok és kiegészítőik.

Archiv: 2013-12-30

A felhasználók külön keresési opcióként megjelölhetik, ha kizárólag a magyar termékek iránt érdeklődnek. Az első vásárlók között lehetnek azok, akik a Príma Főzőversenyen PrímaNet.hu vásárlási utalványt nyertek.

A hagyományos értékesítési csatornákon kívül az internetes kereskedelmet is elindítottuk Magyarországon. A webáruházunk megnyitásával olyan szegmensekben is megkezdjük az értékesítést, amelyekben eddig nem voltunk jelen. A PrímaNet webáruház több ezer cikkel indult, a termékek köre a közeljövőben is folyamatosan bővül.

Néhány főbb kategória:

...

is megtalálhatók a kínálatban.

A fejlesztés a legmodernebb informatikai megoldásokkal készült, így a keresés is sokféle szempont szerint végezhető – a menüben például azt is megjelölhetjük, ha kizárólag a magyar termékek iránt érdeklődünk. A termékek ár vagy név szerint, illetve a kínálatba kerülés dátuma, vagy a jótállás ideje alapján is rendezhetők.

A kiszállítás minden esetben futárszolgálattal történik. Mivel a termékek nagy része már raktáron van, a vevő általában 2-3 munkanap alatt megkapja a rendelését. A fizetés kártyás tranzakcióval, vagy utánvéttel történhet, de folyamatosan bővítjük a lehetőségeket.

A nyitáskor rendkívüli akciókat hirdetünk, de rendszeresen várjuk majd kedvezményekkel a látogatókat. Mostantól beválthatják nyereményüket azok a kedves versenyzőink, akik az országos Príma Főzőverseny öt fordulójának valamelyikén nyertek, és PrímaNet.hu utalvánnyal gazdagodtak.