Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Társadalmi felelősségvállalás

A Prímagáz Hungária Zrt., mint Magyarország egyik legismertebb energiaszolgáltatója, hazai alapítása óta mindent megtesz a társadalmi felelőssége részeként, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az arra érdemes ügyeket és kezdeményezéseket.

Archiv:2012-01-02

Nem volt ez másként 2011-ben sem. A tavalyi évben is jelentős összegű adományt és nagy számban ingyenes gázpalackokat adtunk az arra rászorulóknak.Összesen 2,5 millió forinttal támogattuk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet, az SOS Gyermekfalut, az Adra-Vitium Esélyegyenlőség Alapítványt, a Cukorbetegek Gyógyításáért Alapítványt és a Reménysugár a beteg gyermekekért Alapítványt.

Mindemellett összesen 537 gázpalackot biztosítottunk különböző rendezvényekre és helyszínekre, amelyek összértéke jelen kiskereskedelmi áron szintén meghaladja a 2,5 millió forintot. Ilyen rendezvény volt 2011-ben többek között a Böllérverseny, a Fánkfesztivál, a Trapp-Nap, A Rotto kupa, a Strudli fesztivál, a Szegedi Halfesztivál, ugyanitt egy paprikafesztivál, a Haluskafesztivál, Mártonnapi vigasságok, tűzoltónap, tavaszköszöntő, sportmajális, fogathajtó verseny, több gyermeknap és falunap, motorostalálkozók, főző- és sütőversenyek, lovasnapok, borfesztiválok és -versenyek, stb. Természetesen szintén palackokkal támogattuk a katasztrófavédelmi szervezetek munkáját is.

Bár lehetőségeink, forrásaink végesek, 2012-ben és az azt követő években is mindent megteszünk, hogy ne kelljen elutasítanunk a hozzánk fordulókat, ha munkájuk, kezdeményezésük támogatásra érdemes. Legyen szó pénz- vagy palackadományról, igyekszünk megtenni mindent, amit a köz és a társadalom az ország legnagyobb PB-forgalmazójától elvár.

Szirmai Zoltán vezérigazgató