Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Robinson nyereményjáték fődíja a Prímagáz jóvoltából

Társaságunk ajánlotta fel a fődíjat a Forest nyereményjátékára, amely a most mozikba kerülő Robinson Crusoe című 3D animációs filmhez kapcsolódik. A Prímagáz jóvoltából három Mini ördög popcorn készítő masina várja gazdáját. Bízunk benne, hogy nagyon jó szórakozás lesz a film, a nyertesek pedig mindig friss pattogatott kukoricával „mozizhatnak” otthonukban is.

Archiv:2016-04-05

Újra feldolgozták a híres Defoe regény, a Robinson Crusoe történetét. A hajótörött azonban ezúttal nem magányos. A 3D animációs mesében a szigeten papagájok, tatuk, tapírok és még számos állat él ott, akik segítenek Robinsonnak és Pénteknek. Nem csak gyerekek, de felnőttek is jól fognak szórakozni az animációs filmen.

A bemutató alkalmából a Forest nyereményjátékot hirdet, amelynek lényege, hogy a Robinson mintás szalvéták megvásárlásával lehet 100 darab páros mozijegyet, valamint Robinson puzzle-t nyerni. A fődíj 3 darab Mini ördög popcorn készítő gép.

A játék egyszerű, a szalvéták megvásárlása után a http://www.forest-jatek.hu/ weboldalon kell feltölteni a blokk AP-kódját, a vásárlás helyével és időpontjával együtt. A sorsolások folyamatosan zajlanak, a napi nyertesek neve is ezen a weboldalon látható. A kódfeltöltés május 7-ig tart, a fődíjat május 9-én sorsoljuk ki.

Robinson Crusoe nyereményjáték

A Mini ördög alkalmas saját ízesítésű kukoricák készítésére is, vaj, olaj, cukor, só és egyéb ízesítő is adható hozzá. Minden szem egyenletesen sül át. Praktikus, mert ha kész a sütés, elég megfordítani a gépet, és a piros fedő tálként is használható. Az elkészített étel egészségesebb és ízesebb, mint a mikrosütőben pattogtatott kukorica.

Jó szórakozást és szerencsés játékot kívánunk!