Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a Prímagáz

Megkapta sorrendben 10. Superbrands elismerését a Prímagáz.

Archiv: 2014-06-26

A Superbrands Magyarország Szakértő Bizottsága idén nyáron is odaítélte az elismerést az ország legnagyobb PB-gázszolgáltatójának. Cégünk folyamatosan helytáll a legjobb márkák versenyében. A Businness Superbrands díjat is alapítása óta – immár hetedszer – nekünk ítélték.

A gázszolgáltatók között egyedüliként büszkélkedhetünk azzal, hogy a Prímagáz a Superbrands program elindulása óta minden évben a díjazott márkák közé tartozik. A Superbrands díjat idén 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság ítélte oda. A bírálók között egyetemi oktatók, marketing és PR-szakértők, a szaksajtó képviselői kaptak helyet.

Az idén hétéves Business Superbrands-ről pedig 14 fős szakértői bizottság döntött. A díjat odaítélő grémium az ágazat elismert szakembereiből áll. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem javasolni, sem jelentkezni nem lehet. A Prímagáz a Business Superbrands díjat is alapítása óta minden évben elnyerte.

SuperbrandsA Nemzetközi Superbrands programot tizenkilenc évvel ezelőtt indították útjára Nagy-Britanniában. A cél a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása volt. Ma már 5 földrész közel 90 országában jelent különleges minősítést a Superbrands cím. Az idén hétéves Business Superbrands program pedig az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban közvetlenül a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.